• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله مهندسی زیست سامانه
    • دوره 6, شماره 3
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله مهندسی زیست سامانه
    • دوره 6, شماره 3
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    تاثیر زمان برداشت و نوع پوشش بر برخی شاخص های کمی و کیفی میوه سیب (رد دلیشز)

    (ندگان)پدیدآور
    پدیدآور نامشخص
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    664.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    مقاله پژوهشی
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    تاثیر زمان برداشت و نوع پوشش بر برخی شاخص های کمی و کیفی میوه سیب (رد دلیشز) ناصر کاظمی*1، محمد غلامی پرشکوهی، داود محمد زمانی3 چکیده: این پژوهش در سال1394 در قالب طرح فاکتوریل و بصورت کاملا تصادفی اجرا شد. میوه­ها در 2 مرحله و به فاصله زمانی  15 روزه به سردخانه انتقال داده شدند و پس از بسته بندی به 3 دسته و با 3 تکرار  تقسیم شدند. و خصوصیات کمی و کیفی شامل جرم تر، مواد جامد محلول، تغییرات درصد ماده خشک، تغییرات وزن جعبه، تغییرات جرم ماده خشک آنها بلافاصله پس از برداشت ارزیابی شد. نتایج بدست آمده نشان داد که طی دوره انبارمانی به تدریج جرم تر، وزن جعبه و مواد جامد محلول کاهش وجرم و درصد ماده خشک افزایش یافته است. مواد جامد محلول از طرفی به تدریج با رسیدن میوه و شکستن پلی ساکاریدهای پیچیده به مواد ساده تر افزایش وگاهی نیز به دلیل تنفس و تجزیه قندها کاهش نشان می دهد. میوه­های پیچیده شده در گراف کاغذی کاهش کمتری در وزن جعبه (مرحله اول)، مواد جامد محلول(مرحله دوم) و همچنین افزایش کمتری در درصد ماده خشک (مرحله دوم) نشان داد. کاهش مواد جامد محلول (مرحله اول) و افزایش جرم ماده خشک (مرحله اول) در میوه­های پیچیده شده در پوشش گراف روغنی- پوشال  نسبت به دو پوشش گراف کاغذی- پوشال و گراف کاغذی کمتر بود. میوه­های پیچیده شده درگراف کاغذی- پوشال نسبت به میوه­های پیچیده شده در گراف کاغذی وگراف روغنی- پوشال کاهش کمتری درجرم تر(مرحله اول)، جرم تر(دوره دوم)، وزن جعبه (دوره دوم)، و افزایش کمتری در درصد ماده خشک (مرحله اول) و جرم ماده خشک (مرحله دوم) نشان دادند. با توجه به نتایج بدست آمده از میان پوشش­های مورد بررسی، پوشش گراف کاغذی- پوشال بالاترین کارایی را در حفظ کیفیت میوه سیب رقم رد دلیشز داشته و مناسب­ترین زمان برداشت  میوه سیب رقم رد دلیشز در مرحله دوم برداشت (20مهر) می­باشد. واژه­های کلیدی : سیب رد دلیشز، پس از برداشت، گراف، پوشال 1- دانش آموخته کارشناسی ارشد، مکانیک بیوسیستم، دانشکده کشاورزی، واحد تاکستان، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران : (نویسنده مسئول)  naser.kazemi68@yahoo.com 2- دانشیار، گروه مکانیک ماشین­های کشاورزی، دانشکده کشاورزی، واحد تاکستان، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران 3- استادیار، گروه مکانیک ماشین­های کشاورزی، دانشکده کشاورزی، واحد تاکستان، دانشگاه آزاد اسلامی، قزوین، ایران
    کلید واژگان
    سیب رد دلیشز
    پس از برداشت
    گراف
    پوشال

    شماره نشریه
    3
    تاریخ نشر
    2017-11-22
    1396-09-01
    ناشر
    دانشگاه آزاد اسلامی واحد تاکستان

    شاپا
    2549-2322
    URI
    http://jbse.iaujournals.ir/article_537689.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/26262

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب