نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخیاط, احمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:39:12Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:39:12Z
dc.date.available1399-07-08T16:39:12Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:39:12Z
dc.date.issued1994-12-22en_US
dc.date.issued1373-10-01fa_IR
dc.date.submitted2017-08-01en_US
dc.date.submitted1396-05-10fa_IR
dc.identifier.citationخیاط, احمد. (1373). بررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 7(4), 90-92. doi: 10.22092/vj.1994.112575fa_IR
dc.identifier.issn2423-5407
dc.identifier.issn2423-5415
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/vj.1994.112575
dc.identifier.urihttps://vj.areeo.ac.ir/article_112575.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/2598
dc.format.extent1583
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیکfa_IR
dc.relation.ispartofVeterinary Researches & Biological Productsen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/vj.1994.112575
dc.titleبررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentایستگاه تحقیقات دامپروری صفی آباد (دزفول)fa_IR
dc.citation.volume7
dc.citation.issue4
dc.citation.spage90
dc.citation.epage92


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد