| dc.contributor.author | خیاط, احمد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T16:39:12Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T16:39:12Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T16:39:12Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T16:39:12Z | |
| dc.date.issued | 1994-12-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1373-10-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-08-01 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-05-10 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | خیاط, احمد. (1373). بررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 7(4), 90-92. doi: 10.22092/vj.1994.112575 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2423-5407 | |
| dc.identifier.issn | 2423-5415 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/vj.1994.112575 | |
| dc.identifier.uri | https://vj.areeo.ac.ir/article_112575.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/2598 | |
| dc.format.extent | 1583 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Veterinary Researches & Biological Products | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/vj.1994.112575 | |
| dc.title | بررسی و تعیین مناسبترین میزان اختلاط تفاله خشک چغندر قند در کنسانتره غذایی بره های پرواری | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | ایستگاه تحقیقات دامپروری صفی آباد (دزفول) | fa_IR |
| dc.citation.volume | 7 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 90 | |
| dc.citation.epage | 92 | |