بررسی تغییرات کمی ترکیبات فنلی در ارقام خربزه گرمسار و سوسکی در خلال رشد قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی Fusarium oxysporum f.sp. melonis و نماتد مولد غده ریشه Meloidoggne javanica
(ندگان)پدیدآور
شکوهی, ابراهیماعتباریان, حسن رضاخیری, احمدروستایی, علینوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
ارقام خربزه محلی گرمسار و سوسکی در مرحله 2-3 برگی با جمعیتهای مختلف نماتد
(2000،5000،4000،3000 نماتد در یک کیلوگرم خاک استریل شده) مایه زنی و دو هفته بعد با غلظت 105×2 اسپور در میلیلیتر قارچ عامل پژمردگی فوزاریومی مایه زنی شدند. میزان ترکیبات فنلی در مراحل 30،2010 روز پس از مایه زنی قارچ مورد بررسی قرار گرفت. ده روز پس از مایهزنی تنها در رقم گرمسارمیزان ترکیبات فنلی در تیمار قارچ+نماتد (جمعیت 5000) تفاوت معنیداری را با شاهد نشان داد (p
کلید واژگان
اثر متقابلپژمردگی فوزاریومی
ترکیبات فنلی
خربزه
نماتد مولدغده
شماره نشریه
4تاریخ نشر
2005-06-221384-04-01




