نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخورشیدی, عنایت رضوانیfa_IR
dc.contributor.authorکاظمی‌تبار, سید کمالfa_IR
dc.contributor.authorکیانوش, غلامعباسfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:12:09Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:12:09Z
dc.date.available1399-07-09T04:12:09Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:12:09Z
dc.date.issued2004-03-20en_US
dc.date.issued1383-01-01fa_IR
dc.identifier.citationخورشیدی, عنایت رضوانی, کاظمی‌تبار, سید کمال, کیانوش, غلامعباس. (1383). بررسی ارتباط ترکیب اسید‌های چرب و پروتئین دانه سویا ( Glycine max L.) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل‌ها. مجله علوم کشاورزی ایران, 35(1)fa_IR
dc.identifier.urihttps://jijas.ut.ac.ir/article_17588.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256672
dc.description.abstractبه منظور مطالعه تنوع موجود بین ارقام سویا از نظر ترکیب اسید‌های چرب و پروتئین دانه و همچنین مطالعه روابط صفات مورفولوژیکی و فنولوژیکی با آنها از طریق تجزیه علیت و تجزیه به عامل‌ها، تعداد 25 ژنوتیپ در قالب یک طرح مربع لاتیس در سال 1380 در ایستگاه تحقیقات زراعی بایع کلا وابسته به مرکز تحقیقات کشاورزی مازندران کاشته شد. بیست صفت زراعی و 8 صفت مربوط به کیفیت دانه اندازه‌گیری شد. تنوع موجود بین ارقام در کلیه صفات معنی‌دار بود. روز تا گلدهی بیشترین و درصد پروتئین کمترین وراثت پذیری عمومی را داشت. در برآورد همبستگی صفات، صفت درصد اسید اولئیک با صفات طول دانه، وزن هزار دانه و درصد روغن همبستگی مثبت و با اسید لینولئیک و اسید لینولنیک و سطح برگ همبستگی منفی داشت. در تجزیه رگرسیون گام به گام بر اساس درصد روغن، 6 صفت در مدل قرار گرفتند که در تجزیه علیت صفات درصد روغن+پروتئین، سطح برگ و تعداد شاخه اثر مستقیم مثبت بالایی بر درصد روغن داشتند. در تجزیه به عامل‌ها، نه عامل شناسایی شد که درصد اسید اولئیک با طول بذر و وزن هزار دانه در عامل دوم قرار گرفتند که با توجه به ضریب عاملی معنی‌دار درصد اسید پالمیتیک در عامل مربوط به ابعاد بذر بر رابطه بین صفات کیفتی و اندازه بذر تاکید دارد.fa_IR
dc.format.extent276
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agriculture Scienceen_US
dc.subjectتجزیه به عامل‌هاfa_IR
dc.subjectتجزیه علیتfa_IR
dc.subjectتجزیه همبستگیfa_IR
dc.subjectسویاfa_IR
dc.titleبررسی ارتباط ترکیب اسید‌های چرب و پروتئین دانه سویا ( Glycine max L.) با صفات مورفولوژیک و فنولوژیک از طریق تجزیه به عامل‌هاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume35
dc.citation.issue1


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد