بررسی ارزش غذایی پروتئینهای تک یاخته تولید ایران در تغذیه جوجه های گوشتی
(ندگان)پدیدآور
پیرمحمدی, رسولشیوازاد, محمودحکیمی, علی اکبر یوسفنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
به منظور بررسی ارزش غذایی پروتئینهای تک یاخته (scp) تولید ایران در تغذیه جوجه های گوشتی 3 آزمایش جداگانه انجام شد. آزمایش اول در قالب طرح بلوکهای کاملا تصادفی و به صورت فاکتوریل ( 4 سطح scp* 2 نوع جایگزینی* 2 نوع scp) انجام گردید. اثر سطح scp (0، 3، 6 و 9% در جیره) بر روی عملکرد جوجه ها معنی دار (P
کلید واژگان
پروتئین تک یاخته ای و کیفیت پروتئینشماره نشریه
0تاریخ نشر
1999-04-211378-02-01




