نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعرب, مصطفیfa_IR
dc.contributor.authorکاشی, عبدالکریمfa_IR
dc.contributor.authorپناهی, محمدصانعی شریعتfa_IR
dc.contributor.authorغفاری, سید محمودfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:11:15Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:11:15Z
dc.date.available1399-07-09T04:11:15Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:11:15Z
dc.date.issued1993-03-21en_US
dc.date.issued1372-01-01fa_IR
dc.identifier.citationعرب, مصطفی, کاشی, عبدالکریم, پناهی, محمدصانعی شریعت, غفاری, سید محمود. (1372). بررسی صفات سیتوژنتیکی پنج کولتیواز مهم از پیازهای خوراکی ایران (Allium cepa L.). مجله علوم کشاورزی ایران, 1(0)fa_IR
dc.identifier.urihttps://jijas.ut.ac.ir/article_16142.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256353
dc.description.abstractدر این بررسی 5 کولتیوار از مهمترین پیازهای خوراکی ایران "آذر شهر تبریز‘ طارم زنجان‘ درچه اصفهان‘ سفید کاشان و قرمز ری" که دارای بالاترین سطح زیر کشت ومیزان تولید درکشور می باشند از مناطق بومی کشت جمع آوری ومورد مطالعه میتوزی سلولهای مریستمی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در همه کولتیوارهای مورد مطالعه شمار کروموزومها 2n=16 می باشد که شامل یک جفت کروموزوم آکروسانتریک همراه ساتلیت (جفت کروموزوم ششم) و سه جفت کروموزوم متاسانتریک (جفت کروموزوم اول‘ پنجم ‘ هفتم) و چهار جفت کروموزوم ساب متاسانتریک (جفت کروموزوم دوم‘ سوم ‘ چهارم وهشتم) است. ساتلیت در دو کولتیوار آذر شهر تبریز و طارم زنجان کاملا مشخص و درسه کولتیوار درچه اصفهان ‘ قرمز ری ‘ سفید کاشان به صورت بسیار کوچک مشاهده گردید.fa_IR
dc.format.extent249
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agriculture Scienceen_US
dc.titleبررسی صفات سیتوژنتیکی پنج کولتیواز مهم از پیازهای خوراکی ایران (Allium cepa L.)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume1
dc.citation.issue0


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد