• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم کشاورزی ایران
    • 3و4, شماره 0
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم کشاورزی ایران
    • 3و4, شماره 0
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی اثرات و باکتری ریزوبیوم روی ویژگیهای اگرونومیکی ‘میزان روغن سه واریته سویا

    (ندگان)پدیدآور
    خدابنده, ناصرصمدی, بهمن یزدی
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    282.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    اثر پنج سطح کود ازته (N) شامل 0‘ 40‘ 80ع120و160 کیلو ازت خالص درهکتار‘ دو سطح باکتری ریزوبیوم R (r0 بدون باکتری وr1 با باکتری) روی سه واریته (v) سویا به اسامی کلارک 63‘ لیندارین و ویلیامز مورد بررسی قرار گرفت. از یک طرح کرتهای دوبار خرد شده با 3 تکرار استفاده بعمل آمد. صفات مورد مطالعه عبارت بود از تعداد غده در ریشه ‘ تاریخ 50% گل‘ ارتفاع بوته‘ تعداد غلاف در بوته ‘ تعداد دانه در غلاف ‘ عملکرد ‘ وزن دانه‘ درصد روغن و مقدار روغن در واحد آزمایشی . نتایج آزمایش نشان داد که اولا باکتری ریزوبیوم برخلاف انتظار سبب افزایش درصد روغن گردیده است. ثانیا ازت بیشتر تعداد غلاف در بوته را افزایش داده ولی سبب کاهش تعداد دانه در غلاف شده است. ثالثا اثرات متقابلی بین واریته و ازت (VN) برای درصد روغن و بین واریته ‘ باکتری و ازت (VRN) برای تعداد دانه در غلاف درصد روغن ومقدار روغن در واحد آزمایشی مشاهده شده است.

    شماره نشریه
    0
    تاریخ نشر
    1988-04-21
    1367-02-01
    ناشر
    پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران

    URI
    https://jijas.ut.ac.ir/article_16033.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256250

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب