| dc.contributor.author | پوررضا, جواد | fa_IR |
| dc.contributor.author | ادریس, محمد علی | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:10:56Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:10:56Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:10:56Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:10:56Z | |
| dc.date.issued | 1994-05-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1373-03-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | پوررضا, جواد, ادریس, محمد علی. (1373). اثر نمک طعام غذا و آب برعملکرد مرغهای تخمگذار. مجله علوم کشاورزی ایران, 1(0) | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://jijas.ut.ac.ir/article_16008.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256237 | |
| dc.description.abstract | این آزمایش به منظور مطالعه اثر نمک طعام از طریق غذا و آب آشامیدنی بر عملکرد مرغهای تخمگذار انجام گرفت. تعداد 420 قطعه مرغ تخمگذار از دو گروه بومی و لگهورن سفید از سن 36 تا 43 هفتگی مورد استفاده قرار گرفتند . هفت تیمار آزمایشی حاوی مقادیر مختلف نمک که از طریق آب یا غذا تامین می شد. مورد استفاده قرا رگرفتند . افزایش مصرف نمک چه از طریق آب و چه غذا باعث کاهش درمیزان تخمگذاری ‘ بازده تخم مرغ‘ مصرف غذا‘ راندمان تبدیل غذا وکیفیت تخم مرغ (واحدها و Haugh unit) نگردید. افزودن نمک به آب آشامیدنی وزن تخم مرغ را افزایش داد. ضخامت پوسته تخم مرغ در اثر افزایش نمک طعام آب آشامیدنی کاهش یافت . ضریب همبستگی (r=-0/545) بین افزایش نمک طعام وضخامت پوسته معنی دار بود. کاهش یا حذف نمک جیره از کاهش ضخامت پوسته ناشی از مصرف نمک از طریق آب آشامیدنی جلوگیری بعمل نیاورد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 424 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علوم کشاورزی ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Journal of Agriculture Science | en_US |
| dc.title | اثر نمک طعام غذا و آب برعملکرد مرغهای تخمگذار | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.citation.volume | 1 | |
| dc.citation.issue | 0 | |