نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorپوررضا, جوادfa_IR
dc.contributor.authorادریس, محمد علیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:10:56Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:10:56Z
dc.date.available1399-07-09T04:10:56Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:10:56Z
dc.date.issued1994-05-22en_US
dc.date.issued1373-03-01fa_IR
dc.identifier.citationپوررضا, جواد, ادریس, محمد علی. (1373). اثر نمک طعام غذا و آب برعملکرد مرغهای تخمگذار. مجله علوم کشاورزی ایران, 1(0)fa_IR
dc.identifier.urihttps://jijas.ut.ac.ir/article_16008.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256237
dc.description.abstractاین آزمایش به منظور مطالعه اثر نمک طعام از طریق غذا و آب آشامیدنی بر عملکرد مرغهای تخمگذار انجام گرفت. تعداد 420 قطعه مرغ تخمگذار از دو گروه بومی و لگهورن سفید از سن 36 تا 43 هفتگی مورد استفاده قرار گرفتند . هفت تیمار آزمایشی حاوی مقادیر مختلف نمک که از طریق آب یا غذا تامین می شد. مورد استفاده قرا رگرفتند . افزایش مصرف نمک چه از طریق آب و چه غذا باعث کاهش درمیزان تخمگذاری ‘ بازده تخم مرغ‘ مصرف غذا‘ راندمان تبدیل غذا وکیفیت تخم مرغ (واحدها و Haugh unit) نگردید. افزودن نمک به آب آشامیدنی وزن تخم مرغ را افزایش داد. ضخامت پوسته تخم مرغ در اثر افزایش نمک طعام آب آشامیدنی کاهش یافت . ضریب همبستگی (r=-0/545) بین افزایش نمک طعام وضخامت پوسته معنی دار بود. کاهش یا حذف نمک جیره از کاهش ضخامت پوسته ناشی از مصرف نمک از طریق آب آشامیدنی جلوگیری بعمل نیاورد.fa_IR
dc.format.extent424
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agriculture Scienceen_US
dc.titleاثر نمک طعام غذا و آب برعملکرد مرغهای تخمگذارfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume1
dc.citation.issue0


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد