• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم کشاورزی ایران
    • 1و2و3و4, شماره 0
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم کشاورزی ایران
    • 1و2و3و4, شماره 0
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    کنجاله گلرنگ بعنوان یک منبع پروتئینی در جیره های غذایی طیور

    (ندگان)پدیدآور
    شیرازی, رضا کاظمیکراتزر, اف. اج.
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    497.6کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    دو آزمایش برای ارزشیابی مقادیر مختلف کنجاله گلرنگ د ر جیره و اثر آن بر روی رشد و بازده غذایی جوجه مرغ و جوجه بوقلمون انجام گرفت . درآزمایش اول مقادیر مختلف کنجاله گلرنگ (0‘24‘66و100 درصد) جایگزین سوژا دریک جیره نیمه خالص برای جوجه های مرغ گردید. در دوتیمار دیگر‘ جوجه ها همچنین از کنجاله استخراج شده توسط متانول و عصاره تغلیظ شده آن تغذیه شدند . در آزمایش دوم‘ مقادیر مختلف کنجاله گلرنگ (0‘25‘50‘75و100 درصد) جایگزین کنجاله سوژا دریک جیره تجارتی برای جوجه های بوقلمون گردید . جوجه ها همچنین از جیره ای که حاوی کنجاله سوژا بعلاوه عصاره تغلیظ شده کنجاله گلرنگ بود تغذیه شدند. کمبود اسیدهای آمینه جیره ها توسط اسیدهای آمینه صنعتی برطرف گردید. افزایش وزن جوجه مرغهای تغذیه شده از جیره حاوی تمام کنجاله گلرنگ بطور معنی دار بهتر ا زجوجه های تغذیه شده از سایر جیره ها تحت آزمایش بود. جایگزین نمودن کنجاله استخراج شده گلرنگ یا عصاره تغلیظ شده آن موجب افزایش وزن مشابهی نگردید‘ معهذا‘ افزایش عصاره تغلیظ شده کنجاله گلرنگ باعث تغییر در سرعت رشد نگردید. بطور کلی افزایش کنجاله گلرنگ به جیره سبب فقیر تر شدن بازده غذایی گردید. بر اساس نتایج بدست آمده از این آزمایشات قیمت و فراوانی کنجاله گلرنگ مرغوب بعنوان دو عاملمهم برای تعیین مقدار کنجاله گلرنگ که بتواند جایگزین کنجاله سوژا درجیره جوجهمرغ با جوجه بوقلمون شود باید در نظر گرفته شود . نتایج همچنین نشان می دهد که چنانکه کمبود اسیدهای امینه جیره برطرف شود می توان تا حدود 80 درصد از کل پروتئین جیره جوجه های گوشتی و درحد 65 درصد از کل پروتئین جیره جوجه های بوقلمون را توسط کنجاله گلرنگ تأمین نمود.

    شماره نشریه
    0
    تاریخ نشر
    1980-02-20
    1358-12-01
    ناشر
    پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران

    URI
    https://jijas.ut.ac.ir/article_15846.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256155

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب