نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمقدم, رضا اسدیfa_IR
dc.contributor.authorنیکخواه, علیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:10:40Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:10:40Z
dc.date.available1399-07-09T04:10:40Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:10:40Z
dc.date.issued1985-03-21en_US
dc.date.issued1364-01-01fa_IR
dc.identifier.citationمقدم, رضا اسدی, نیکخواه, علی. (1364). مقایسه قدرت پرواز‘ قطعات لاشه و پشم بره های کردی و آمیخته کردی * مرینو. مجله علوم کشاورزی ایران, 1234(0)fa_IR
dc.identifier.urihttps://jijas.ut.ac.ir/article_15813.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256145
dc.description.abstractدر این بررسی صفات وخصوصیات مهم اقتصادی تولیدی بره های کردی و بره های آمیخته کردی* مرینو مورد مطالعه ومقایسه قرار گرفته است . صفات مورد مطالعه بترتیب (1) وزن اولیه‘ وزن نهایی ‘ افزایش وزن روزانه ‘ بازده غذایی در طول دوره پرواربندی در بره ها آمیخته بیشتر (20 گرم) وتفاوت بین میانگینها معنی دار بود (05/0>p) ‘ بازده غذایی بره های آمیخته (1/6: 1) بهتر از بره های کردی (3/7: 1) بوده. ب- میانگین وزن قطعات لاشه به استثنای وزن دنبه در بره های آمیخته بیشتر از بره های کردی و تفاوت بین میانگین ها از نظر آماری نیز در سطح 5 یا 1 درصد معنی دار می باشد. تفاوت بین میانگین مجموع چربی (دنبه+چربی داخلی) در بره های کردی بیشتر از بره های آمیخته بود ولی این تفاوت از نظر آماری معنی دار نبود. ج- میانگین تراکم تار پشم در واحد سطح در آمیخته ها بیشتر (01/0>p) و کیفیت پشم بره های آمیخته (طول و ظرافت تارپشم) بهتر از بره های کردی بود (01/0>p)fa_IR
dc.format.extent375
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agriculture Scienceen_US
dc.titleمقایسه قدرت پرواز‘ قطعات لاشه و پشم بره های کردی و آمیخته کردی * مرینوfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume1234
dc.citation.issue0


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد