نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorطلایی, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorبادمحمود, مهدی طاهریfa_IR
dc.contributor.authorملکوتی, محمد جعفرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T04:10:32Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T04:10:32Z
dc.date.available1399-07-09T04:10:32Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T04:10:32Z
dc.date.issued2001-06-22en_US
dc.date.issued1380-04-01fa_IR
dc.identifier.citationطلایی, علیرضا, بادمحمود, مهدی طاهری, ملکوتی, محمد جعفر. (1380). اثر محلول پاشی با نیتروژن ، بور و روی بر کمیت و کیفیت میوه زیتون. مجله علوم کشاورزی ایران, 32(4)fa_IR
dc.identifier.urihttps://jijas.ut.ac.ir/article_14481.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256092
dc.description.abstractاین تحقیق در طی دو سال در منطقه طارم از توابع استان زنجان روی درختان زیتون 25 ساله رقم " زرد " که در سال پر محصول قرار داشتند و در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با 8 تیمار و 4 تکرار انجام گرفت . به همین منظور عناصر نیتروژن ، بور و روی به تنهایی و یا دو ترکیب دو به دو به ترتیب از منابع اوره ،اسید بوریک و سولفات روی استفاده شد . هر کدام از محلول ها با غلضت 5 در هزار در حدود یک هفته قبل از باز شدن کامل گلها روی درختان محلول پاشی گردیدند و اثرات تیمارهای برگی بر تشکیل میوه و برخی صفات کمی و کیفی میوه ها مطالعه گردید. نتایج نشان داد که محلول پاشی با اوره موجب افزایش تشکیل میوه اولیه گردید ولی افزایش مقدار میوه نهایی و کاهش ریزش میوه ها در تیمار بور و روی در ترکیب با هم مشاهده شد و همچنین محلول پاشی با بور و یا بور و نیتروژن در ترکیب با هم به طور بسیار معنی داری تعداد میوه های شات بری را کاهش داد ولی تغذیه برگی هیچ تاثیری بر روی میزان روغن میوه ها نداشت.fa_IR
dc.format.extent578
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherپرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علوم کشاورزی ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Journal of Agriculture Scienceen_US
dc.subjectبورfa_IR
dc.subjectتشکیل میوهfa_IR
dc.subjectرویfa_IR
dc.subjectروغنfa_IR
dc.subjectزیتونfa_IR
dc.subjectشات بریfa_IR
dc.subjectمحلول پاشیfa_IR
dc.subjectنیتروژنfa_IR
dc.titleاثر محلول پاشی با نیتروژن ، بور و روی بر کمیت و کیفیت میوه زیتونfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume32
dc.citation.issue4


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد