| dc.contributor.author | طلایی, علیرضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | بادمحمود, مهدی طاهری | fa_IR |
| dc.contributor.author | ملکوتی, محمد جعفر | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T04:10:32Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T04:10:32Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T04:10:32Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T04:10:32Z | |
| dc.date.issued | 2001-06-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1380-04-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | طلایی, علیرضا, بادمحمود, مهدی طاهری, ملکوتی, محمد جعفر. (1380). اثر محلول پاشی با نیتروژن ، بور و روی بر کمیت و کیفیت میوه زیتون. مجله علوم کشاورزی ایران, 32(4) | fa_IR |
| dc.identifier.uri | https://jijas.ut.ac.ir/article_14481.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256092 | |
| dc.description.abstract | این تحقیق در طی دو سال در منطقه طارم از توابع استان زنجان روی درختان زیتون 25 ساله رقم " زرد " که در سال پر محصول قرار داشتند و در قالب طرح آماری بلوک های کامل تصادفی با 8 تیمار و 4 تکرار انجام گرفت . به همین منظور عناصر نیتروژن ، بور و روی به تنهایی و یا دو ترکیب دو به دو به ترتیب از منابع اوره ،اسید بوریک و سولفات روی استفاده شد . هر کدام از محلول ها با غلضت 5 در هزار در حدود یک هفته قبل از باز شدن کامل گلها روی درختان محلول پاشی گردیدند و اثرات تیمارهای برگی بر تشکیل میوه و برخی صفات کمی و کیفی میوه ها مطالعه گردید. نتایج نشان داد که محلول پاشی با اوره موجب افزایش تشکیل میوه اولیه گردید ولی افزایش مقدار میوه نهایی و کاهش ریزش میوه ها در تیمار بور و روی در ترکیب با هم مشاهده شد و همچنین محلول پاشی با بور و یا بور و نیتروژن در ترکیب با هم به طور بسیار معنی داری تعداد میوه های شات بری را کاهش داد ولی تغذیه برگی هیچ تاثیری بر روی میزان روغن میوه ها نداشت. | fa_IR |
| dc.format.extent | 578 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علوم کشاورزی ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Journal of Agriculture Science | en_US |
| dc.subject | بور | fa_IR |
| dc.subject | تشکیل میوه | fa_IR |
| dc.subject | روی | fa_IR |
| dc.subject | روغن | fa_IR |
| dc.subject | زیتون | fa_IR |
| dc.subject | شات بری | fa_IR |
| dc.subject | محلول پاشی | fa_IR |
| dc.subject | نیتروژن | fa_IR |
| dc.title | اثر محلول پاشی با نیتروژن ، بور و روی بر کمیت و کیفیت میوه زیتون | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.citation.volume | 32 | |
| dc.citation.issue | 4 | |