• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم کشاورزی ایران
    • دوره 3, شماره 0
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علوم کشاورزی ایران
    • دوره 3, شماره 0
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    بررسی تأثیر فرآیند تهیه نان و افزودن بیکربنات سدیم و اسیداسکوربیک برنان بربری غنی شده با آهن و ریبوفلاوین

    (ندگان)پدیدآور
    دستمالچی, فرنازجزایری, ابوالقاسمزاده, ناصر رجب
    Thumbnail
    دریافت مدرک مشاهده
    FullText
    اندازه فایل: 
    421.0کیلوبایت
    نوع فايل (MIME): 
    PDF
    نوع مدرک
    Text
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    تحقیق حاضر مطالعه ای تجربی بود که هدف آن عبارت بود از تعیین تأثیر فرآیند تهیه نان و افزودن بیکربنات سدیم و اسیداسکوربیک برمقدار ریبوفلاوین و آهن و ویژگیهای ارگانولپتیک نان بربری تهیه شده از آردهای غنی نشده وغنی شده با آهن و ریبوفلاوین.پس از تعیین ویژگیهای آرد ستاره مصرفی،16فرمول در 4گروه(غنی نشده،غنی شده با آهن ،غنی شده با ریبوفلاوین وغنی شده با آهن+ ریبوفلاوین)برای تهیه نان در نظر گرفته شد. درهرگروه فرمولها دارای مقادیر متفاوت بیکربنات سدیم واسید اسکوربیک همراه با شاهدهای خودبودند.یافته ها نشان دادند که میزان آهن نانها در اثر فرآیند تهیه افزایش یافت ،که در بعضی موارد افزایش معنی دار بود ولی افزودن بیکربنات سدیم واسید اسکوربیک در اکثر موارد تأثیری بر میزان آهن نانها نداشت .بیکربنات سدیم در مقادیر بالا(4/0%)موجب کاهش مقدار ریبوفلاوین نانهای غنی نشده گردید.فرآیند تهیه نان و افزودن بیکربنات سدیم و اسید اسکوربیک موجب کاهش مقدار ریبوفلاوین نانهای غنی شده با ریبوفلاوین ،وآهن +ریبوفلاوین شد. غنی سازی نانها با آهن،ریبوفلاوین ،وآهن+ریبوفلاوین تغییری در امتیازنهایی نانها براساس ارزیابی حسی در مقایسه با شاهد بوجود نیاورد.
    کلید واژگان
    اسیداسکوربیک
    آهن و ریبوفلاوین
    بیکربنات سدیم
    غنی سازی
    نان

    شماره نشریه
    0
    تاریخ نشر
    1999-05-22
    1378-03-01
    ناشر
    پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران

    URI
    https://jijas.ut.ac.ir/article_13984.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/256030

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب