مرور دوره 38, شماره 2 بر اساس موضوع "بهینه سازی"

  • بهینه سازی شرایط استخراج صمغ از گیاه باریجه (Ferula galbanifluaّ) 

    میلانی, جعفر محمدزاده؛ جمعه, زهرا امام؛ صفری, محمد؛ حامدی, منوچهر (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2007-11-22)
    گیاه باریجه(Ferula galbaniflua) از جمله گیاهان بومی ایران است که عصاره حاصل از آن (باریجه) دارای صمغ می باشد. این صمغ می‌تواند کاربردهای مختلفی در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی-آرایشی داشته باشد. در این بررسی ابتدا صمغ ...