مرور دوره 37, شماره 4 بر اساس موضوع "توان تولیدی"

  • تاثیر سطوح مختلف کنجاله کلزا با و بدون آنزیم بر توان تولیدی گله‌های مادر گوشتی 

    احمدی, اردشیر شیخ؛ شیوازاد, محمود؛ زاغری, مجتبی؛ شحنه, احمد زارع (پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 2006-04-21)
    کنجاله کلزا دارای پروتئینی با کیفیت بالاست بنابراین ممکن است به عنوان جایگزینی برای کنجاله سویا در جیره مرغ های مادر گوشتی مفید باشد. در این تحقیق تاثیر جیره های غذایی حاوی سطوح مختلف کنجاله کلزا با و بدون آنزیم بر توان ...