مرور دوره 4, شماره 0 بر اساس موضوع "الکتروفورز"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
شناسایی ‘ طبقه بندی و بررسی ارزش نانوایی گندمهای ایران با استفاده از الکتروفورز پروتئینهای ذخیره ای اندوسپرم(گلوتنین)
(پرديس کشاورزي و منابع طبيعي دانشگاه تهران, 1998-06-22)رابطه بین آللهای زیر واحدهای گلوتنین با وزن مولکولی بالا (HMW-GS) و ارزش نانوایی در 81 رقم از گندمهای ایرانی و خارجی با استفاده از روش SDS-PAGE مورد مطالعه قرار گرفت. درمکان ژنی GLU-A1 زیر واحدهای 1و*2 که آللهای خوبی برای ...



