تأثیر ابعاد زنجیره تأمین یکپارچه بر توانمندیهای رقابتی در صنایع غذایی و آشامیدنی شهر مشهد
(ندگان)پدیدآور
ناظمی, شمس الدینخریدار, فاطمهنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
این مقاله تأثیر ابعاد زنجیره تأمین یکپارچه را بر توانمندیهای رقابتی موردبررسی قرار میدهد. برای دستیابی به این هدف، رابطه بین ابعاد زنجیره تأمینیکپارچه )یکپارچگی داخلی و یکپارچگی خارجی( و توانمندیهای رقابتی )هزینه،کیفیت، تحویل، نوآوری محصول( با استفاده از یک مدل مفهومی مورد مطالعه قرارگرفتهاست. دادهها از مدیران 44 شرکت متوسط و بزرگ صنایع غذایی و آشامیدنیفعال در مراکز صنعتی مشهد، به روش پیمایشی جمعآوری شدهاست. در اینو رویه هالاند به Smart pls پژوهش از روش حداقل مربعات جزئی توسط نرم افزارمنظور بررسی مدلهای اندازهگیری و ساختاری استفاده شدهاست. نتایج نشانمی دهد که یکپارچگی داخلی پیشنیازی برای یکپارچگی خارجی میباشد. مطالعههمچنین نشان میدهد که یکپارچگی داخلی و یکپارچگی خارجی تأثیر مثبتی روی
بهبود توانمندیهای رقابتی شرکت دارند. قابل ذکر است که یکپارچگی داخلیتوانمندیهای رقابتی را از طریق یکپارچگی خارجی نیز، بهبود میدهد.
کلید واژگان
زنجیره تأمین یکپارچهیکپارچگی داخلی
یکپارچگی خارجی
توانمندیهای رقابتی
شماره نشریه
25تاریخ نشر
2012-06-211391-04-01
ناشر
دانشگاه علامه طباطباییAllameh Tabataba'i University
سازمان پدید آورنده
دانشیار دانشکده علوم اداری و اقتصادی دانشگاه فردوسی مشهددانش آموخته مدیریت صنعتی دانشگاه فردوسی مشهد
شاپا
2251-80292476-602X




