نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاکبرزاده, علیfa_IR
dc.contributor.authorشاهنظری, علیfa_IR
dc.contributor.authorضیاتبار احمدی, میرخالقfa_IR
dc.contributor.authorاکبرزاده, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:58:08Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:58:08Z
dc.date.available1399-07-09T03:58:08Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:58:08Z
dc.date.issued2018-12-22en_US
dc.date.issued1397-10-01fa_IR
dc.date.submitted2017-02-24en_US
dc.date.submitted1395-12-06fa_IR
dc.identifier.citationاکبرزاده, علی, شاهنظری, علی, ضیاتبار احمدی, میرخالق, اکبرزاده, محمد. (1397). اثر سطوح مختلف آبیاری بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی. علوم و مهندسی آبیاری, 41(4), 107-118. doi: 10.22055/jise.2017.21315.1532fa_IR
dc.identifier.issn2588-5952
dc.identifier.issn2588-5960
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22055/jise.2017.21315.1532
dc.identifier.urihttp://jise.scu.ac.ir/article_13931.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/251741
dc.description.abstract<strong>به‌منظور بررسی اثر اعمال کم‌آبیاری تنظیم‌شده و آبیاری ناقص ریشه بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلی </strong><strong>(</strong><strong><em>Mentha</em></strong><strong> <em>piperita</em> L.</strong><strong>)</strong><strong>، آزمایشی در طی یک فصل زراعی و در دو چین اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل کم‌آبیاری تنظیم‌شده در پنج سطح 100 (شاهد)، </strong><strong>85</strong><strong>، </strong><strong>70</strong><strong>، </strong><strong>55</strong><strong> و </strong><strong>40</strong><strong> درصد رطوبت قابل استفاده گیاه و آبیاری ناقص ریشه در سه سطح </strong><strong>70</strong><strong>، </strong><strong>55</strong><strong> و </strong><strong>40</strong><strong> درصد رطوبت قابل استفاده گیاه، در نظر گرفته شد. میزان آب آبیاری از طریق تفاوت رطوبت قبل آبیاری و ظرفیت زراعی در تیمار آبیاری شاهد محاسبه شد. رطوبت خاک با استفاده از دستگاه </strong><strong>TDR</strong><strong> اندازه‌گیری شد.</strong><strong> بیشترین عملکرد خشک بوته و عملکرد اسانس، در چین اول به‌ترتیب در تیمار شاهد و </strong><strong>70 درصد آبیاری ناقص ریشه</strong><strong>، به‌میزان 1942 و 67/23 کیلوگرم در هکتار به‌دست آمد. در چین دوم، عملکرد تر و خشک بوته تحت‌تاثیر اعمال تیمارهای کم‌آبیاری قرار نگرفت، در‌حالی‌که عملکرد اسانس و شاخص برداشت اسانس در تیمارهای آبیاری ناقص ریشه به‌صورت معنی‌داری افزایش یافت.</strong>fa_IR
dc.format.extent1102
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه شهید چمران اهوازfa_IR
dc.publisherShahid Chamran University of Ahvazen_US
dc.relation.ispartofعلوم و مهندسی آبیاریfa_IR
dc.relation.ispartofIrrigation Sciences and Engineeringen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22055/jise.2017.21315.1532
dc.subjectتنش خشکیfa_IR
dc.subjectمدیریت آبیاریfa_IR
dc.subjectظرفیت زراعیfa_IR
dc.subjectشاخص برداشتfa_IR
dc.subjectعملکرد اسانسfa_IR
dc.subjectآبیاری و زهکشیfa_IR
dc.titleاثر سطوح مختلف آبیاری بر صفات کمی و کیفی گیاه دارویی نعناع فلفلیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد آبیاری و زهکشی، گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساریfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه مهندسی آب، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری.fa_IR
dc.contributor.departmentمربی پژوهشی، مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی مازندران.fa_IR
dc.citation.volume41
dc.citation.issue4
dc.citation.spage107
dc.citation.epage118
nlai.contributor.orcid0000-0003-1135-8174


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد