نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorریاسی, احمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:38:56Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:38:56Z
dc.date.available1399-07-08T16:38:56Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:38:56Z
dc.date.issued1993-09-23en_US
dc.date.issued1372-07-01fa_IR
dc.date.submitted2017-07-31en_US
dc.date.submitted1396-05-09fa_IR
dc.identifier.citationریاسی, احمد. (1372). جلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدید. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 6(3), 92-93. doi: 10.22092/vj.1993.112471fa_IR
dc.identifier.issn2423-5407
dc.identifier.issn2423-5415
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/vj.1993.112471
dc.identifier.urihttps://vj.areeo.ac.ir/article_112471.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/2493
dc.format.extent992
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیکfa_IR
dc.relation.ispartofVeterinary Researches & Biological Productsen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/vj.1993.112471
dc.titleجلوگیری از تب شیر با استفاده از اجزای غذایی جدیدfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشجوی دامپروریfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue3
dc.citation.spage92
dc.citation.epage93


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد