دوره 2, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
ارزیابی و مقایسه کارایی انرژی در باغهای مکانیزه چای در مناطق چایکاری استان گیلان
(موسسه تحقیقات علوم باغبانی, 2019-08-23)ددر این پژوهش روند ورود و خروج انرژی در باغهای مکانیزه برای تولید برگ سبز چای در منطقه چایکاری غرب استان گیلان بررسی شد. در این پژوهش، 9 باغ منتخب شامل 5 باغ با سیستم آبیاری بارانی و 4 باغ دیم (بدون آبیاری) در دورهی رشد ...
-
بهبود شاخصهای کیفی چای با محلولپاشی عناصر غذایی در شرایط آبیاری تکمیلی
(موسسه تحقیقات علوم باغبانی, 2019-08-23)این پژوهش به منظور بررسی محلولپاشی عناصر غذایی بر بهبود شاخصهای کیفی چای در ایستگاه تحقیقات چای شهید اسلامی شهرستان لاهیجان در سال 1393 اجرا شد. آزمایش در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با 10 تیمار در 4 تکرار انجام شد. ...
-
تأثیر نوع و مقدار کود پتاسیمی بر عملکرد و درصد ماده جامد برگ سبز چای
(موسسه تحقیقات علوم باغبانی, 2019-08-23)بهمنظور مطالعه اثر مقادیر و منابع مختلف کود پتاسیم بر برخی شاخصهای کمی و کیفی گیاه چای، آزمایشی در قطعه هیبریدی ایستگاه تحقیقات چای فشالم (گیلان) با هفت تیمار در سه تکرار در قالب طرح آماری بلوکهای کامل تصادفی به مرحله ...
-
تعیین دماهای کاردینال و روز بیولوژیک جوانهزنی بذر چای ترش (Hibiscus sabdariffa L) با استفاده از مدلهای دوتکهای، دندانمانند و بتا
(موسسه تحقیقات علوم باغبانی, 2019-08-23)به منظور تعیین دماهای کاردینال جوانهزنی بذر چایترش، مطالعهی آزمایشگاهی در قالب طرح کاملا تصادفی با سه تکرار در آزمایشگاه تحقیقات بذر دانشگاه جیرفت انجام شد. ارزیابی واکنش جوانهزنی در دماهای ثابت 5، 10، 15، 20، 25، 30 ...



