مدل بهینه سازی جامع برنامه ریزی مقیاس بسته بندی صنایع غذایی در ایران
(ندگان)پدیدآور
حسینی, سید محمدعالیخانی, علینوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
تصمیم گیری های مدیریت شامل کمیت ها وکیفیت هایی است که باید شدت و تأثیرگذاری هر یک از آنها را روی اهداف تعیین کرد و واحد اندازه گیری ویژه ای برای آنها تعریف نمود. به عبارت دیگر باید از ذهنیت و مدل سازی ذهنی کاهید و به مدل سازی عینی و ریاضی روی آورد. همواره می توان قضاوت ها و برداشت های کیفی مدیران را کمی کرد و با به کار بردن مدل ریاضی و کاربرد عملیات متوالی و تکرار فرآیند بازخور آن را پالایش نمود. لذا با تکیه بر مدل های ریاضی که امروزه در سطح گسترده ای توسعه یافته اند، مدیران صنایع قادر خواهند بود سیستم های تولیدی خود را بهبود بخشند. در صنایع، به ویژه صنایع غذایی یکی از نکات بارز و با اهمیتی است که تاکنون هیچ گونه مدل ریاضی برای دستیابی به ترکیب مناسب و منطقی بسته بندی محصولات برای آن به کار گرفته نشده است. بنابراین مقاله حاضر، سعی در به تصویر کشیدن مدلی ریاضی و جامع بنام « TOSO» می کند که، با دارا بودن شانزده متغیر وصفی و سه متغیر کمی با استفاده از ماتریس تصمیم گیری در روش «TOPSIS» مدیریت در امر تصمیم گیری برای دستیابی به مقیاس و ترکیب مناسب بسته بندی محصولات تولیدی مؤسسه مطبوع یاری می نماید.
شماره نشریه
334تاریخ نشر
1997-09-231376-07-01
ناشر
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقاتسازمان پدید آورنده
نداردندارد




