مرور دوره 4, شماره دوم بر اساس موضوع "شوید"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
ارزیابی پراکسید هیدروژن، پرولین، مالون دیآلدئید و فعالیت آنزیمهای آنتی اکسیدان در دو گیاه دارویی شوید (<i>Anethum graveolens</i>) و گشنیز (<i>Coriandrum sativum</i>) در شرایط تنش شوری
(پژوهشکده فناوریهای نوین زیستی دانشگاه زنجانResearch Institute of Modern Biological Techniques, University of Zanjan, 2019-02-20)تحقیق حاضر با هدف ارزیابی میزان پراکسید هیدروژن، پرولین، مالون دی آلدئید و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان دو گیاه دارویی شوید و گشنیز تحت تنش شوری در گلخانه دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران انجام شد. آزمایش ...



