مرور دوره 4, شماره دوم بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 32
| موضوع |
|---|
| اثر ضد قارچی [1] |
| اسانس [1] |
| آنزیم آنتیاکسیدان [1] |
| تترازولیوم [1] |
| ترانسکریپتوم [1] |
| تنش شوری [1] |
| تیدیازورون [1] |
| زعفران [1] |
| سدیم [1] |
| سرخارگل [1] |
| سوپراکسید دیسمیوتاز [1] |
| شوری [2] |
| شوید [1] |
| عصاره گیاهی [1] |
| عملکرداسانس [1] |
| فسفر [1] |
| فعالیت آنتی اکسیدانتی [1] |
| فعالیت ضد باکتریایی [1] |
| قارچ میکوریزا [1] |
| قهوهای شدن [1] |



