تأثیر عصاره آنزیمی باسیلوسهای پروبیوتیکی بررشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه لارو قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(ندگان)پدیدآور
پریچه, نفیسهجعفریان, حجت ا...هرسیج, محمداحمدی, علی رضاسهندی, جوادنوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
مطالعه حاضر به منظور ارزیابی تأثیرعصاره آنزیمی تولید شده به وسیله پنج گونه باسیلوس پروبیوتیکی بر رشد و ترکیبات بیوشیمیایی لاشه لاروهای ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss) با وزن اولیه 197/0 ± 583/0 گرم صورت گرفت. عصاره آنزیمی توسط باسیلوسهای پروبیوتیکی در محیط کشت مایع با غلظتهای106 × 1، 107 × 1و 108 × 1 واحد کلنی در 100 گرم محیط کشت تولید شد و به ترتیب به جیرههای لاروهای ماهی قزلآلای رنگینکمان افزوده شد. نتایج بدست آمده از زیستسنجی لاروها در انتهای دوره مطالعه نشان داد که استفاده از سوسپانسیون آنزیمی با بیشترین غلظت میکروبی (108 × 1 واحد کلنی در 100 گرم) در تیمار سوم (77/3 ± 02/20 گرم) باعث افزایش معنیدار رشد گردیده است (05/0P
کلید واژگان
پروبیوتیکعصاره آنزیم
باسیلوس
قزل آلا
رشد
شماره نشریه
3تاریخ نشر
2016-11-211395-09-01
ناشر
انجمن علوم و فنون دریاییKhorramshahr University of Marine Science and Technology
سازمان پدید آورنده
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس، گنبد کاووس، ایرانگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس، گنبد کاووس، ایران
گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس، گنبد کاووس، ایران
گروه علوم بیومدیکال، دانشگاه الزهرا، تهران، ایران
گروه علوم محیطی و بومشناسی دریایی، دانشکده علوم زیستی دریا، دانشگاه اقیانوسی چین، چینگتائو، چین
شاپا
2008-89652538-5380




