نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorنجف پور مقدم, سیده مریمfa_IR
dc.contributor.authorسلاطی, امیر پرویزfa_IR
dc.contributor.authorکیوان شکوه, سعیدfa_IR
dc.contributor.authorیاوری, وحیدfa_IR
dc.contributor.authorپاشا زانوسی, حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:15:06Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:15:06Z
dc.date.available1399-07-09T03:15:06Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:15:06Z
dc.date.issued2014-11-22en_US
dc.date.issued1393-09-01fa_IR
dc.date.submitted2015-02-17en_US
dc.date.submitted1393-11-28fa_IR
dc.identifier.citationنجف پور مقدم, سیده مریم, سلاطی, امیر پرویز, کیوان شکوه, سعید, یاوری, وحید, پاشا زانوسی, حسین. (1393). اثر سطوح مختلف سرخارگل تغذیه ای بر رشد و دفاع آنتی اکسیدانی در ماهی استرلیاد(Acipenserruthenus)نوجوان. مجله علوم و فنون دریایی, 13(3), 81-90. doi: 10.22113/jmst.2014.7992fa_IR
dc.identifier.issn2008-8965
dc.identifier.issn2538-5380
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22113/jmst.2014.7992
dc.identifier.urihttp://jmst.sinaweb.net/article_7992.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/236774
dc.description.abstractدر این پژوهش تاثیر عملکرد گیاه سرخارگل با نام علمی<em>Echinacea purpurea</em> گیاهی بر شاخص های رشد و ایمنی در ماهی استرلیاد (<em>Acipenserruthenus</em><em>)</em> نوجوان مورد بررسی قرار گرفت. تعداد180قطعه ماهی استرلیاد نوجوان با میانگین وزن اولیه1±75 گرم انتخاب وپس ازسازگاری با محیط بصورت تصادفی در3 تانک که توسط چارچوب که به چهارقسمت مساوی تقسیم بندی شده بودند ذخیره شدند. گیاه سرخارگل (EP) در 3 سطح  5/0 گرم در کیلوگرم (تیمار2)، 1(تیمار3) و 2 گرم در کیلوگرم (تیمار4) به جیره غذایی اضافه گردید و جیره فاقد EP برای تغذیه گروه شاهد (تیمار1) مورد استفاده قرار گرفت. هر تیمار در 3 تکرار انجام گرفت. ماهیان روزانه به میزان3% از وزن بدن موردتغذیه قرارگرفتند. درپایان56 روزتعداد 9عددماهی ازهرتیماربه صورت تصادفی انتخاب شده و پس از بیهوش شدن در محلول 2%  2فنوکسی اتانول خونگیری از ماهیان انجام گرفت. در پایان آزمایش، فاکتورهای رشد و آنزیم های انتی اکسیدان در همه ی تیمارها مورد ارزیابی قرار گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده می توان بیان کرد که افزودن عصاره گیاه سرخارگل بر روی پارامترهای رشد و آنزیم های دخیل در دفاع آنتی اکسیدانی فاقد اثر می باشد.fa_IR
dc.format.extent305
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherانجمن علوم و فنون دریاییfa_IR
dc.publisherKhorramshahr University of Marine Science and Technologyen_US
dc.relation.ispartofمجله علوم و فنون دریاییfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Marine Science and Technologyen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22113/jmst.2014.7992
dc.subjectسرخارگلfa_IR
dc.subjectAcipenserruthenusfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectدفاع آنتی اکسیدانیfa_IR
dc.titleاثر سطوح مختلف سرخارگل تغذیه ای بر رشد و دفاع آنتی اکسیدانی در ماهی استرلیاد(Acipenserruthenus)نوجوانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.contributor.departmentگروه فیزیک دریا، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهرfa_IR
dc.citation.volume13
dc.citation.issue3
dc.citation.spage81
dc.citation.epage90


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد