| dc.contributor.author | نجف پور مقدم, سیده مریم | fa_IR |
| dc.contributor.author | سلاطی, امیر پرویز | fa_IR |
| dc.contributor.author | کیوان شکوه, سعید | fa_IR |
| dc.contributor.author | یاوری, وحید | fa_IR |
| dc.contributor.author | پاشا زانوسی, حسین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T03:15:06Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T03:15:06Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T03:15:06Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T03:15:06Z | |
| dc.date.issued | 2014-11-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1393-09-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-02-17 | en_US |
| dc.date.submitted | 1393-11-28 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | نجف پور مقدم, سیده مریم, سلاطی, امیر پرویز, کیوان شکوه, سعید, یاوری, وحید, پاشا زانوسی, حسین. (1393). اثر سطوح مختلف سرخارگل تغذیه ای بر رشد و دفاع آنتی اکسیدانی در ماهی استرلیاد(Acipenserruthenus)نوجوان. مجله علوم و فنون دریایی, 13(3), 81-90. doi: 10.22113/jmst.2014.7992 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-8965 | |
| dc.identifier.issn | 2538-5380 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22113/jmst.2014.7992 | |
| dc.identifier.uri | http://jmst.sinaweb.net/article_7992.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/236774 | |
| dc.description.abstract | در این پژوهش تاثیر عملکرد گیاه سرخارگل با نام علمی<em>Echinacea purpurea</em> گیاهی بر شاخص های رشد و ایمنی در ماهی استرلیاد (<em>Acipenserruthenus</em><em>)</em> نوجوان مورد بررسی قرار گرفت. تعداد180قطعه ماهی استرلیاد نوجوان با میانگین وزن اولیه1±75 گرم انتخاب وپس ازسازگاری با محیط بصورت تصادفی در3 تانک که توسط چارچوب که به چهارقسمت مساوی تقسیم بندی شده بودند ذخیره شدند. گیاه سرخارگل (EP) در 3 سطح 5/0 گرم در کیلوگرم (تیمار2)، 1(تیمار3) و 2 گرم در کیلوگرم (تیمار4) به جیره غذایی اضافه گردید و جیره فاقد EP برای تغذیه گروه شاهد (تیمار1) مورد استفاده قرار گرفت. هر تیمار در 3 تکرار انجام گرفت. ماهیان روزانه به میزان3% از وزن بدن موردتغذیه قرارگرفتند. درپایان56 روزتعداد 9عددماهی ازهرتیماربه صورت تصادفی انتخاب شده و پس از بیهوش شدن در محلول 2% 2فنوکسی اتانول خونگیری از ماهیان انجام گرفت. در پایان آزمایش، فاکتورهای رشد و آنزیم های انتی اکسیدان در همه ی تیمارها مورد ارزیابی قرار گرفت. بر اساس نتایج به دست آمده می توان بیان کرد که افزودن عصاره گیاه سرخارگل بر روی پارامترهای رشد و آنزیم های دخیل در دفاع آنتی اکسیدانی فاقد اثر می باشد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 305 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | انجمن علوم و فنون دریایی | fa_IR |
| dc.publisher | Khorramshahr University of Marine Science and Technology | en_US |
| dc.relation.ispartof | مجله علوم و فنون دریایی | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Marine Science and Technology | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22113/jmst.2014.7992 | |
| dc.subject | سرخارگل | fa_IR |
| dc.subject | Acipenserruthenus | fa_IR |
| dc.subject | رشد | fa_IR |
| dc.subject | دفاع آنتی اکسیدانی | fa_IR |
| dc.title | اثر سطوح مختلف سرخارگل تغذیه ای بر رشد و دفاع آنتی اکسیدانی در ماهی استرلیاد(Acipenserruthenus)نوجوان | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دریا، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه فیزیک دریا، دانشکده علوم دریایی، دانشگاه علوم و فنون دریایی خرمشهر | fa_IR |
| dc.citation.volume | 13 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 81 | |
| dc.citation.epage | 90 | |