نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorطالبی, بابکfa_IR
dc.contributor.authorسجادی, نوشینfa_IR
dc.contributor.authorشارمد, ترانهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:14:27Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:14:27Z
dc.date.available1399-07-09T03:14:27Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:14:27Z
dc.date.issued2016-11-21en_US
dc.date.issued1395-09-01fa_IR
dc.date.submitted2016-02-26en_US
dc.date.submitted1394-12-07fa_IR
dc.identifier.citationطالبی, بابک, سجادی, نوشین, شارمد, ترانه. (1395). پهنه بندی کیفیت منابع آب آشامیدنی با تلفیق دو روش AHP و GIS در منطقه شمال دشت قزوین. پژوهش های علوم و فنون دریایی, 11(3), 1-14.fa_IR
dc.identifier.issn2008-2193
dc.identifier.issn۲۵۸۸-۷۵۳X
dc.identifier.urihttp://jmstr.iau-tnb.ac.ir/article_528779.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/236544
dc.description.abstract<span lang="FA"><span style="font-size: medium;">شناسایی منابع آب آشامیدنی مناسب، وابسته به روش هایی است که بایستی همواره انتخاب صحیح و منطقی را به همراه داشته باشد. یکی از این روش ها تحلیل سلسله مراتبی </span></span><span dir="LTR"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: medium;">(AHP)</span></span><span lang="FA"><span style="font-size: medium;"> است که تلفیق آن با سیستم اطلاعات جغرافیایی </span></span><span dir="LTR"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: medium;">(GIS)</span></span><span lang="FA"><span style="font-size: medium;">، از جمله ابزارهای ارزیابی برای مدیریت آب های زیرزمینی به شمار می رود. هدف اصلی در این مطالعه سنجش کیفیت آب زیرزمینی برای مصارف آشامیدن در منطقه دشت قزوین می باشد. برای تهیه نقشه کیفیت آب زیرزمینی این منطقه در سال 1392، از پارامترهای کیفی 17 حلقه چاه شامل کل ذرات جامد محلول، سختی کل، سدیم، کلرو سولفات نمونه برداری شد. ابتدا نقشه پهنه بندی پارامترهای مذکور با استفاده از روش درون یابی مجذور عکس فاصله </span></span><span dir="LTR"><span style="font-family: Times New Roman; font-size: medium;">(IDW)</span></span><span lang="FA"><span style="font-size: medium;"> رسم شده و پس از آن طبقه بندی نقشه ها براساس روش شولر صورت گرفت. سپس وزن دهی پارامترهای مربوطه با استفاده از فرآیند تحلیل سلسله مراتبی انجام شد. در مرحله آخر نقشه های طبقه بندی شده در وزن هایشان ضرب و با یکدیگر تلفیق و در نهایت نقشه کیفیت آب زیرزمینی منطقه مورد مطالعه ایجاد گردید. نتایج بیانگر آن است که حدود 83 درصد منطقه مورد مطالعه در محدوده خوب و قابل قبول قرار دارد و حدود 17 درصد در محدوده نامناسب و بد قرار دارد. این نتایج نشان می دهد که قسمت عمده آب منطقه مورد مطالعه در دشت قزوین وضعیتی مطلوب و مناسب دارد و قسمت های شرقی و مرکزی از لحاظ مصارف شرب قابل قبول می باشند.</span></span>fa_IR
dc.format.extent574
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمالfa_IR
dc.relation.ispartofپژوهش های علوم و فنون دریاییfa_IR
dc.subjectآب آشامیدنیfa_IR
dc.subjectسیستم اطلاعات جغرافیاییfa_IR
dc.subjectAHPfa_IR
dc.subjectدشت قزوینfa_IR
dc.subjectمحیط زیست آبیfa_IR
dc.titleپهنه بندی کیفیت منابع آب آشامیدنی با تلفیق دو روش AHP و GIS در منطقه شمال دشت قزوینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه مدیریت محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمالfa_IR
dc.contributor.departmentگروه محیط زیست، دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمالfa_IR
dc.contributor.departmentگروه هیدروژئوشیمی، سازمان زمین شناسی و اکتشافات معدنی کشورfa_IR
dc.citation.volume11
dc.citation.issue3
dc.citation.spage1
dc.citation.epage14


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد