دوره 6, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلایی) (Liza aurata شور و بسته بندی شده در خلاء در دمای 4 درجه سانتی گراد
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2011-08-23)این پژوهش با هدف تعیین زمان ماندگاری ماهی کفال طلائی) (Liza aurata دریای خزر، شور و بسته بندی شده در خلاء با در نظر گرفتن فساد پروتئین، چربی و تاثیر جمعیت میکروبی در طی 90 روز نگهداری در دمای 4 درجه سانتی گراد ...
-
تعیین مدت ماندگاری اکسی تتراسیکلین در عضله و کبد ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) به روش HPLC
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2011-08-23)آنتی بیوتیک اکسی تتراسیکلین ( OTC ) تنها دارو از خانوادۀ تتراسیکلین هاست که از تاییدیۀ FDA (وزارت غذا و بهداشت) جهت جلوگیری و درمان بیماری ها در آبزیان برخوردار است. هدف از این مطالعه تعیینمیزان ماندگاری اکسی تتراسیکلین ...
-
بررسی ظرفیت جذب پارانیتروفنل با نانوجاذب GN-88
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2011-08-23)یکی از آلاینده های مطرح در منابع آبی مربوط به ماده سمی فنل وترکیبات آن می باشد. نیتروفنل ها از جمله پارانیتروفنل(PNP) از سمی ترین این گروه بوده و حذف آن از اهمیت زیادی برخوردار می باشد. برای حذف و کاهش PNP در آبهای آلوده ...
-
بررسی میزان آبچک و میزان پروتئین آن در ماهیان سنگسر معمولی (pomadasys kaakan)، گیش بزرگ (Caranx ignobilis)، ماهی گوازیم (Nemipterus japonicus) و آمور (Ctenopharyngodon idella) نگهداری شده در غلظت های 2 و 5 درصد نمک
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2011-08-23)پروتئین ها مهم ترین ترکیبات بدن موجودات زنده بوده و تحت تاثیر عوامل محیطی مانند دما، شوری و pH هستند. این تحقیق به منظور اندازه گیری و مقایسه میزان آبچک و پروتئین موجود در آبچک ماهی سنگسر معمولی، گیش بزرگ، گوازیم و آمور ...
-
بررسی وضعیت سفیدشدگی مرجان ها در جزیره کیش ،خلیج فارس
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2011-08-23)تشکیلات مرجانی، یکی ازبارورترین زیستگاه های دریایی از لحاظ تولیدانرژی ونرخ تولیدموادآلی محسوب می شوند. سفید شدگی همراه با مرگ مرجان یا عدم مرگ مرجان پاسخی به نوسان شرایط محیطی و استرس می باشد. این مطالعه در آبهای اطراف ...
-
مقایسه اثرغلظت های مختلف کلرور سدیم برفعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان،اسمولیت هاورنگیزه های فتوسنتزی درDunaliella salina
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2011-08-23)در پژوهش حاضر ، تأثیر غلظت نمک کلرور سدیم در محیط کشت برتغییرات فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان (کاتالازی ، اسکوربات پراکسیدازی ، پراکسیدازی، سوپراکسیددیسموتازی)، تغییرات محتوای اسمولیت ها (گلیسین بتائین و پرولین) و تغییر ...



