دوره 10, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
شناسایی اسیدهای چرب و تعیین زمان ماندگاری ماریناد گرم تولیدی از ماهی قزل آلا به مدت 90 روز
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-08-23)در این پژوهش برای تعیین فرمول مناسب با هدف تولید ماریناد گرم از ماهی قزل آلا، شناسائی اسیدهای چرب اشباع و غیر اشباع، اثر فرآوری بر روی آنها، تعیین زمان ماندگاری و تعیین ارزش غذایی ماهی قزل آلا انجام شده است. برای این منظور، ...
-
اثر چغندر لبویی (Beta vulgaris) و کلم برگ قرمز (Brasissica oleracea) بر شاخصهای رشد ماهی گلدفیش (Carassius auratus)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-08-23)در این تحقیق، تأثیر خوراکی چغندر لبویی (Beta vulgaris) و کلم برگ قرمز (
-
اندازهگیری هیستامین در فیله ماهی خاویار توسط دستگاه HPLC
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-08-23)ماهی از جمله محصولاتی است که در صورت نگهداری نامناسب، بلافاصله پس از مرگ دچار فساد میشود. مصرف ماهیان فاسد باعث ایجاد اپیدمیهای مسمومیت غذایی از جمله مسمومیت هیستامینی میگردد. هدف از ...
-
تحلیل همدیدی بارش های سیل زای حوضه آبریز دریای مازندران مطالعه موردی : سیل نوشهر در زمستان سال 1391
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-08-23)بارش های سیل آسا در حاشیه جنوبی دریای مازندران همواره مورد توجه محققان قرار داشته و ساز و کارهای متفاوتی برای آن ذکر شده است. تحلیل ساز و کارهای پیشنهادی نشان می دهد، علی رغم تفاوت ظاهری ...
-
مقایسه زمان اولین تقسیم سلولی میتوز در جنین قزل آلای رنگین کمان (oncorhynchus mykiss) نژاد فرانسه و مولدین موجود در اردبیل
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران شمال, 2015-08-23)این مطالعه برای تعیین فاصله زمانی اولین تقسیم میتوزی یا(FCI) First Cleavage Interval ...



