نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحجتی, محمدfa_IR
dc.contributor.authorعزیزی, محمد حسینfa_IR
dc.contributor.authorاحمدی ندوشن, منصورfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:04:35Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:04:35Z
dc.date.available1399-07-09T03:04:35Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:04:35Z
dc.date.issued2002-03-21en_US
dc.date.issued1381-01-01fa_IR
dc.identifier.citationحجتی, محمد, عزیزی, محمد حسین, احمدی ندوشن, منصور. (1381). تاثیر فعالیت آلفا آمیلاز در کیفیت نان باگت. کشاورزی (منتشر نمی شود), 4(1), 29-36.fa_IR
dc.identifier.issn5524-1562
dc.identifier.urihttps://joa.ut.ac.ir/article_10430.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/233103
dc.description.abstractمیزان فعالیت آلفا آمیلازی آرد گندم از ویژگی های مهم آرد در تعیین کیفیت نان است. در این تحقیق، از شش کارخانه در شش استان متفاوت از نظر شرایط آب و هوایی آرد ستاره تهیه گردید و پنج ویژگی اسیدیته، رطوبت، خاکستر، گلوتن مربوط و فعالیت آلفا آمیلازی مورد ارزیابی قرار گرفت و مشاهده شد که فعالیت آمیلازی آردها بسیار کم است. با اضافه نمودن مقادیر مناسبی از آرد مالت جو دیاستاتیک به آردها عدد فالینگ آنها به حد مناسب رسانده شد. سپس از آردهای اولیه و آردهایی که آرد مالت جو به آنها اضافه شده بود تحت شرایط یکسان نان باگت تهیه گردید. ارزش یابی ارگانولپتیک و بیاتی نان در روزهای دوم و سوم توسط افراد متخصص و آزمون حجم مخصوص با دستگاه حجم سنج ارزیابی تراکم پذیری سفتی و برگشت پذیری نان طی سه روز پس از پخت با دستگاه ویسکو الاستوگراف صورت گرفت و مشاهده گردید که باگت های تولیدی در کلیه آزمون های انجام شده دارای اختلاف معنی داری هستند و از آردهایی که دارای فعالیت آلفا آمیلازی مناسبی هستند می توان باگت با کیفیت به مراتب بهتری تولید کرد.fa_IR
dc.format.extent287
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofکشاورزی (منتشر نمی شود)fa_IR
dc.relation.ispartofAgriculture (Not Published)en_US
dc.subjectآرد ستارهfa_IR
dc.subjectآلفا آمیلازfa_IR
dc.subjectباگتfa_IR
dc.subjectگندمfa_IR
dc.subjectمالت جوfa_IR
dc.subjectنانfa_IR
dc.titleتاثیر فعالیت آلفا آمیلاز در کیفیت نان باگتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهرانfa_IR
dc.contributor.departmentمربی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده علوم کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرس، تهرانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue1
dc.citation.spage29
dc.citation.epage36


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد