نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاحمدی, الهامfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:04:30Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:04:30Z
dc.date.available1399-07-09T03:04:30Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:04:30Z
dc.date.issued2004-03-20en_US
dc.date.issued1383-01-01fa_IR
dc.identifier.citationاحمدی, الهام. (1383). بررسی راب گلخانه ای در محلات. کشاورزی (منتشر نمی شود), 6(1), 1-8.fa_IR
dc.identifier.issn5524-1562
dc.identifier.urihttps://joa.ut.ac.ir/article_10401.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/233074
dc.description.abstractراب گلخانه ای از آفات مهم گیاهان زینتی، سبزی، صیفی و سایر محصولات کشاورزی در کشور بوده و خسارت آن قابل توجه است. برای تعیین مناسب ترین رژیم غذایی جهت استفاده در تهیه طعمه های مسموم، چهار نوع گیاه مختلف به عنوان غذابه مدت 24 و 72 ساعت در اختیار راب ها قرار داده شد. نوع گیاه بر مقدار تغذیه از آن تأثیر داشت و ترتیب اولویت آنها تاج خروس، سینرر، شمعدانی و رز بود. این گونه در ماه های مختلف سال (به غیر از تیر تا اواسط شهریور) فعال است و بیشترین خسارت آن در ماه های اردیبهشت و آبان از طریق تغذیه از برگ می باشد. تغذیه راب ها از گیاه گل شبدر سبب کاهش رشد برگ ها و گیاه شد.fa_IR
dc.format.extent240
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.relation.ispartofکشاورزی (منتشر نمی شود)fa_IR
dc.relation.ispartofAgriculture (Not Published)en_US
dc.subjectتولیدمثلfa_IR
dc.subjectراب گلخانه ایfa_IR
dc.subjectرجحان غذاییfa_IR
dc.subjectمحلاتfa_IR
dc.titleبررسی راب گلخانه ای در محلاتfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentاستادیار، موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، تهرانfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue1
dc.citation.spage1
dc.citation.epage8


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد