| dc.contributor.author | احمدی, الهام | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T03:04:30Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T03:04:30Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T03:04:30Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T03:04:30Z | |
| dc.date.issued | 2004-03-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1383-01-01 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | احمدی, الهام. (1383). بررسی راب گلخانه ای در محلات. کشاورزی (منتشر نمی شود), 6(1), 1-8. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 5524-1562 | |
| dc.identifier.uri | https://joa.ut.ac.ir/article_10401.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/233074 | |
| dc.description.abstract | راب گلخانه ای از آفات مهم گیاهان زینتی، سبزی، صیفی و سایر محصولات کشاورزی در کشور بوده و خسارت آن قابل توجه است. برای تعیین مناسب ترین رژیم غذایی جهت استفاده در تهیه طعمه های مسموم، چهار نوع گیاه مختلف به عنوان غذابه مدت 24 و 72 ساعت در اختیار راب ها قرار داده شد. نوع گیاه بر مقدار تغذیه از آن تأثیر داشت و ترتیب اولویت آنها تاج خروس، سینرر، شمعدانی و رز بود. این گونه در ماه های مختلف سال (به غیر از تیر تا اواسط شهریور) فعال است و بیشترین خسارت آن در ماه های اردیبهشت و آبان از طریق تغذیه از برگ می باشد. تغذیه راب ها از گیاه گل شبدر سبب کاهش رشد برگ ها و گیاه شد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 240 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه تهران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | کشاورزی (منتشر نمی شود) | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Agriculture (Not Published) | en_US |
| dc.subject | تولیدمثل | fa_IR |
| dc.subject | راب گلخانه ای | fa_IR |
| dc.subject | رجحان غذایی | fa_IR |
| dc.subject | محلات | fa_IR |
| dc.title | بررسی راب گلخانه ای در محلات | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.contributor.department | استادیار، موسسه تحقیقات گیاهپزشکی کشور، تهران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 6 | |
| dc.citation.issue | 1 | |
| dc.citation.spage | 1 | |
| dc.citation.epage | 8 | |