مطالعه میزان عناصر کم مقدار در نان مصرفی با استفاده از روشهای آنالیز هسته ای و جذب اتمی
(ندگان)پدیدآور
قریب, احمدفاطمی, کاظممعزی, عبدالهمحمود زاده, علیکوشکستانی, رضانوع مدرک
Textمقاله پژوهشی
زبان مدرک
فارسیچکیده
نقش نان در جامعه ایرانی بعنوان یکی از مواد غذایی اصلی کاملا روشن و بدیهی است
شماره نشریه
7تاریخ نشر
1988-05-221367-03-01
ناشر
پژوهشگاه علوم و فنون هستهایNuclear Science and Technology Research Institute
سازمان پدید آورنده
مرکز تحقیقات هسته ای سازمان انرژی اتمی ایرانمرکز تحقیقات هسته ای سازمان انرژی اتمی ایران
مرکز تحقیقات هسته ای سازمان انرژی اتمی ایران
مرکز تحقیقات هسته ای سازمان انرژی اتمی ایران
مرکز تحقیقات هسته ای سازمان انرژی اتمی ایران
شاپا
1735-18712676-5861




