مرور دوره 25, جلد 35 بر اساس موضوع "اثر رطوبت"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
بررسی پایداری رادیکالهای آزاد ایجاد شده تحت فرایند ضدعفونی کردن با پرتوهای الکترونی MeV10 در سبزیجات خشک و ادویه به روش EPR
(پژوهشگاه علوم و فنون هستهایNuclear Science and Technology Research Institute, 2005-11-22)در این طرح ابتدا نمونههایی از سبزیجات و ادویه خشک انتخاب و پس از توزین دقیق، به جهت اهمیت جرم در پاسخ دستگاه EPR، تحت تابش باریکه الکترونهای MeV 10 با دُز جذبی معادل kGy10 پرتودهی شد. پس از کالیبره کردن دستگاه، پارامترهای ...



