نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمیرمصطفایی, سمیهfa_IR
dc.contributor.authorعزیزی, مجیدfa_IR
dc.contributor.authorبحرینی, معصومهfa_IR
dc.contributor.authorآروئی, حسینfa_IR
dc.contributor.authorعروجعلیان, فاطمهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T02:48:57Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T02:48:57Z
dc.date.available1399-07-09T02:48:57Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T02:48:57Z
dc.date.issued2014-02-20en_US
dc.date.issued1392-12-01fa_IR
dc.date.submitted2012-10-31en_US
dc.date.submitted1391-08-10fa_IR
dc.identifier.citationمیرمصطفایی, سمیه, عزیزی, مجید, بحرینی, معصومه, آروئی, حسین, عروجعلیان, فاطمه. (1392). تأثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و بار میکروبی نعناع فلفلی. مجله پژوهش‌های تولید گیاهی, 20(4), 133-144.fa_IR
dc.identifier.issn2322-2050
dc.identifier.issn2322-2778
dc.identifier.urihttp://jopp.gau.ac.ir/article_1801.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/227686
dc.description.abstractامروزه توجه ویژه ای به کیفیت میکروبی گیاهان دارویی معطوف شده است. یکی ازعملیاتی که به منظورحفظ کیفیت دراین گیاهان صورت میگیرد خشک کردن آنهاست که مقداروکیفیت اسانس را نیزتحت تاثیرقرار میدهد. بمنظور بررسی روشهای خشک کردن نعناع فلفلی آزمایشی در قالب بلوکهای کامل تصادفی با چهار تیمار و در سه تکراراجرا شد. تیمارها شامل: 1ـ شاهد، 2ـ خشک کردن در سایه، 3ـ خشک کردن در آون 45درجه سانتیگراد، و 4ـ خشک کردن بامایکروویو توان450 وات بود. نمونه ها از نظر سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و بارمیکروبی(باکتریهای مزوفیل هوازی و کلیفرم، کپک و مخمر، و باکتری E. coli)بررسی شدند. نتایج حاکی از تاثیرمعنی دار تیمارها بر صفات مورد بررسی بود(001/0pfa_IR
dc.format.extent689
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانfa_IR
dc.publisherGorgan University Of Agricultural Sciences anden_US
dc.relation.ispartofمجله پژوهش‌های تولید گیاهیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Plant Production Researchen_US
dc.subjectماده موثرهfa_IR
dc.subjectآلودگیfa_IR
dc.subjectآونfa_IR
dc.subjectمایکروویوfa_IR
dc.subjectگیاهان داروییfa_IR
dc.titleتأثیر روش های مختلف خشک کردن بر سرعت کاهش وزن، میزان اسانس و بار میکروبی نعناع فلفلیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمیfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمیfa_IR
dc.contributor.departmentعضو هیات علمیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوfa_IR
dc.citation.volume20
dc.citation.issue4
dc.citation.spage133
dc.citation.epage144
nlai.contributor.orcid0000-0002-8813-4518


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد