مرور دوره 23, شماره 3 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 9 از 9
-
بررسی اثر اسید سالیسیلیک و اسید جاسمونیک بر صفات رویشی و روابط یونی ریشه و اندام هوایی اسطوخودوس (Lavendula officinalis L.) در شرایط تنش شوری
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2016-10-22)سابقه و هدف: اسطوخودوس (Lavendula officinalis L.) مهمترین گیاه دارویی خانواده نعناعیان میباشد که از دیر باز در طب سنتی نقش داشته است. رشد و عملکرد گیاهان در بسیاری از مناطق دنیا توسط تنشهای محیطی غیرزنده از جمله شوری، ...
-
بررسی تنوع ژنتیکی برخی ژنوتیپهای لیمو اسیدی (Citrus aurantifolia Swingle) ایران بر پایه نشانگر AFLP
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2016-10-22)سابقه و هدف: مرکبات یکی از مهمترین محصولات مناطق نیمه گرمسیری دنیا هستند که لایمهای اسیدی (Citrus aurantifolia) در آن گروه بزرگی را تشکیل میدهند. کشت و کار این گروه از لایمها از دیر باز در مناطق جنوبی ایران متداول بوده ...
-
بررسی تنوع ژنتیکی بین همگروههای ارقام مختلف انگورهای بیدانه و دانهدار در شهرستان اراک براساس ویژگیهای مورفولوژیکی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2016-10-22)سابقه و هدف: انگور یکی از مهمترین محصولات میوه در ایران است که اهمیت زیادی در مصارف تازه خوری و کشمش دارد. کشور ایران با تولید حدود دو میلیون تن انگور، در بین کشورهای تولید کننده این محصول در رده نهم جهان قرار دارد. ...
-
بهینهسازی پینهزایی و جنینزایی رویشی در دو ژنوتیپ گیاه دارویی چویل (Ferulago angulata L.)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2016-10-22)سابقه و هدف: جنینزایی رویشی در راستای تولید بذر مصنوعی یکی از روشهای موثر جهت غلبه بر مشکلات کشت، تکثیر و حفاظت برخی گیاهان دارویی معرفی شده است. بدین منظور پینهزایی، جنینزایی و تعداد جنین رویشی چویل (Ferulago angulata ...
-
تاتیر تنش کمآبی بر رشد، عملکرد و غلظت آلوئین گیاه دارویی صبر زرد (.Aloe vera L) در تاریخ های مختلف برداشت
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2016-10-22)سابقه و هدف: صبرزرد یکی از مهمترین و اقتصادیترین گیاه دارویی در بسیاری از کشورهای دنیا میباشد که در صنایع غذایی، داروسازی و پزشکی مورد استفاده قرار میگیرد و این گیاه بهطور گسترده در مناطق گرم و خشک دنیا کشت میشود، ...
-
تأثیر میکرو و نانوذرات دی اکسید سیلیسیم (SiO2) روی برخی ویژگی های کیفی و عناصر غذایی میوه توت فرنگی (Fragaria ananassa Duch.)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2016-10-22)سابقه و هدف: سیلیسیم یکی از عناصر غذایی مفید برای اکثر گیاهان محسوب می شود. مطالعات اخیر نشان داده اند که سیلیسیم باعث افزایش تولید و کیفیت محصول شده و نقش مهمی در مقاومت گیاه در برابر تنش های محیطی دارد. توت فرنگی منبع ...
-
مطالعه تاثیر پرمنگنات پتاسیم بر صفات بیوشیمیایی پیاز خوراکی (Allium cepa)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2016-10-22)هورمونهای گیاهی نقشهای مهمی در رشد و نمو گیاهان ایفا میکنند. اتیلن به عنوان تنها هورمون گازی گیاهی میباشد که اثرات آن در گیاهان از حدود یک قرن پیش شناخته شده است. امروزه از جاذبهای اتیلن مثل پرمنگنات پتاسیم بهصورت ...
-
چکیده لاتین
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2016-10-22)
-
بدون عنوان
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2016-10-22)



