مرور دوره 17, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 5 از 5
-
بررسی خصوصیات جدایههای Dickeya zeae عامل لهیدگی باکتریایی ساقه ذرت و ارزیابی مقاومت بعضی از هیبریدهای تجاری ذرت نسبت به آنها
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2010-11-22)از مزارع ذرت استانهای غرب کشور نمونههایی با علایم پوسیدگی نرم در محل ساقه و رنگ پریدگی و کوتولگی جمعآوری شدند. با کشت این نمونهها روی محیط کشت ائوزین متیلن بلو 20 جدایه باکتری بهمنظور انجام آزمونهای شناسایی انتخاب و ...
-
اثر گرما و خشکی آخر فصل بر عملکرد و اجزاء عملکرد 16 رقم کلزا
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2010-11-22)بهمنظور بررسی اثر گرما و خشکی آخر فصل بر عملکرد، اجزاء عملکرد و برخی صفات مورفولوژیک 16 رقم کلزا، آزمایشی بهصورت تجزیه مرکب در پایه بلوکهای کامل تصادفی در چهار محیط متفاوت (20 آبان، 20 آبان با قطع آخرین آبیاری، 20 آذر، ...
-
اثر فاصله ردیف و تراکم بر رطوبت خاک، تولید ماده خشک، عملکرد و کارایی مصرف آب در گندم در شرایط دیم
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2010-11-22)این آزمایش با هدف بررسی تأثیر فاصله ردیف و تراکم بوته بر تغییرات رطوبت خاک، عملکرد گندم و کارایی مصرف آب در شرایط کشت دیم با استفاده از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار در مزرعه دانشگاه علوم ...
-
تأثیر نوع پایه بر میزان کلروفیل و غلظت عناصر معدنی برگ اورلاندو تانجلو
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2010-11-22)در این پژوهش تأثیر چهار پایه مرکبات شامل نارنج (Citrus aurantium)، بکرائی (C. reticulate × C. aurantium)، لیموآب (C. aurantifolia) و ولکامرلمون (C. volkameriana) بر میزان کلروفیل و غلظت عناصر معدنی (ازت، فسفر، پتاسیم، ...
-
بررسی اثر اکسین، ساکارز و تغذیه بر الگوی تناوب باردهی نارنگی انشو (Citrus unshiu)
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2010-11-22)تناوب باردهی یکی از مهمترین مشکلات در برخی ارقام مرکبات از جمله نارنگی انشو میباشد. درخت سالآور، در سالهای متوالی محصول منظمی تولید نمیکند. کاهش کیفیت میوه در سال پرمحصول و کاهش حجم تولید در سال کممحصول، خسارت اقتصادی ...



