دوره 18, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی برخی صفات مورفولوژیکی و فیزیولوژیکی در 12 توده ایرانی پیاز خوراکی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2011-05-22)در این بررسی 12 توده بومی پیاز جمعآوری شده از مناطق مختلف کشور (هوراند اهر، قرمز ری، قولی قصه زنجان، قرمز آذرشهر، سفید کاشان، زرد نیشابور، سفید قم، درچه اصفهان، سفید نیشابور، قرمز نیشابور، سفید فتحآباد، اسحاقآباد نیشابور) ...
-
بررسی اندامزایی و کالوسزایی فلس گل سوسن (Lilium longiflorum) در شرایط درون شیشهای
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2011-05-22)بهمنظور بررسی اثرات درون شیشهای و باززایی فلس گل سوسن (Lilium longiflorum) با استفاده از تنظیمکنندههای رشد 2,4-D و ایندول استیک اسید (IAA) در محیط کشت پایه 5B، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی ...
-
مدلسازی جوانهزنی سویا (Glycine max L.) و گاوپنبه (Abutilion thephrasti med.) در واکنش به اثرات متقابل دما و پتانسیل آب
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2011-05-22)دما و رطوبت از عوامل ضروری جوانهزنی بذر هستند. هر دو عامل بهطور جداگانه و یا با هم میتوانند بر درصد و سرعت جوانهزنی بذر تأثیرگذار باشند. مدلهای ترمالتایم و هیدروتایم بهطور گسترده و موفقیتآمیز بهترتیب برای توصیف ...
-
تأثیر سطوح مختلف تراکم بر سرعت و روند پر شدن دانه، عملکرد و اجزاء عملکرد در ارقام لوبیا چیتی
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2011-05-22)بهمنظور بررسی اثرات رقم و تراکم بوته بر سرعت و روند پر شدن دانه، عملکرد و اجزاء عملکرد لوبیا چیتی یک آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سال 1386 در مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی آذربایجانشرقی (تبریز) ...
-
شناسایی مقدماتی لاینهای مقاوم به کرم ساقهخوار برنج، (Chilo suppressalis (Walker، در شرایط مزرعه
(دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2011-05-22)استفاده از گیاهان مقاوم در کشاورزی پایدار یکی از بهترین روشهای مدیریت تلفیقی آفات میباشد. مقاومت 140 لاین امیدبخشبرنج به آفت کرم ساقهخوار در دو تاریخ کاشت به ...



