نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorانصاری, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorتوحیدی, آرمینfa_IR
dc.contributor.authorمرادی شهر بابک, محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T02:36:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T02:36:50Z
dc.date.available1399-07-09T02:36:50Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T02:36:50Z
dc.date.issued2011-02-20en_US
dc.date.issued1389-12-01fa_IR
dc.date.submitted2011-03-19en_US
dc.date.submitted1389-12-28fa_IR
dc.identifier.citationانصاری, مهدی, توحیدی, آرمین, مرادی شهر بابک, محمد. (1389). ارزیابی اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای چرب 3n- به رقیق کننده بایوکسل بر قابلیت انجماد اسپرم بز. آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی, 4(416), 1013-1017.fa_IR
dc.identifier.issn2322-4746
dc.identifier.issn2476-6984
dc.identifier.urihttp://jvcp.iaut.ac.ir/article_518219.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/223401
dc.description.abstractهدف از این مطالعه، ارزیابی اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای چرب 3n- به رقیق کننده بایوکسل بر قابلیت انجماد اسپرم بز بود. 6 رأس بز بالغ مهابادی  برای جمع­آوری اسپرم انتخاب شده و اسپرم­گیری به­وسیله مهبل مصنوعی انجام گرفت. پس از ارزیابی شاخص­های کیفی، اسپرم­ها مخلوط و به 4 گروه مساوی تقسیم شد. گروه­های تیماری شامل سطوح 0، 1/0، 1 و 10 نانوگرم در میلی­لیتر اسید چرب بودند. فراسنجه­های تحرک و تحرک پیشرونده، زنده­مانی و درصد اسپرم­های ناهنجار ارزیابی شده و نرخ بازیافت اسپرم محاسبه شد. داده­ها به وسیله Proc GLM  نرم افزار SAS مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میانگین درصد تحرک و نرخ بازیافت گروه ng/ml 10 به صورت معنی­داری بالاتر از گروه 0، 1/0 و 1 نانوگرم در میلی­لیتر بود. درصد تحرک پیشرونده در گروه­های 10 و 1/0 نانوگرم در میلی­لیتر به طور معنی­داری بالاتر از صفر و 1 نانوگرم در میلی­لیتر بود. درصد زنده­مانی در سطح 1 نانوگرم در میلی­لیتر به صورت معنی­داری پایین­تر از سطوح دیگر بود. درصد اسپرم­های ناهنجار بین سطوح مختلف اسید چرب تفاوت معنی­داری نداشت. نتایج نشان داد که افزودن سطح 10 نانوگرم در میلی­لیتر اسیدچرب قابلیت انجماد اسپرم بز را بهبود می­بخشد.fa_IR
dc.format.extent361
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزfa_IR
dc.relation.ispartofآسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکیfa_IR
dc.subjectاسیدهای چرب 3n-fa_IR
dc.subjectقابلیت انجمادfa_IR
dc.subjectمنیfa_IR
dc.subjectبایوکسلfa_IR
dc.titleارزیابی اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای چرب 3n- به رقیق کننده بایوکسل بر قابلیت انجماد اسپرم بزfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایرانfa_IR
dc.citation.volume4
dc.citation.issue416
dc.citation.spage1013
dc.citation.epage1017


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد