| dc.contributor.author | انصاری, مهدی | fa_IR |
| dc.contributor.author | توحیدی, آرمین | fa_IR |
| dc.contributor.author | مرادی شهر بابک, محمد | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T02:36:50Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T02:36:50Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T02:36:50Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T02:36:50Z | |
| dc.date.issued | 2011-02-20 | en_US |
| dc.date.issued | 1389-12-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2011-03-19 | en_US |
| dc.date.submitted | 1389-12-28 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | انصاری, مهدی, توحیدی, آرمین, مرادی شهر بابک, محمد. (1389). ارزیابی اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای چرب 3n- به رقیق کننده بایوکسل بر قابلیت انجماد اسپرم بز. آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی, 4(416), 1013-1017. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2322-4746 | |
| dc.identifier.issn | 2476-6984 | |
| dc.identifier.uri | http://jvcp.iaut.ac.ir/article_518219.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/223401 | |
| dc.description.abstract | هدف از این مطالعه، ارزیابی اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای چرب 3n- به رقیق کننده بایوکسل بر قابلیت انجماد اسپرم بز بود. 6 رأس بز بالغ مهابادی برای جمعآوری اسپرم انتخاب شده و اسپرمگیری بهوسیله مهبل مصنوعی انجام گرفت. پس از ارزیابی شاخصهای کیفی، اسپرمها مخلوط و به 4 گروه مساوی تقسیم شد. گروههای تیماری شامل سطوح 0، 1/0، 1 و 10 نانوگرم در میلیلیتر اسید چرب بودند. فراسنجههای تحرک و تحرک پیشرونده، زندهمانی و درصد اسپرمهای ناهنجار ارزیابی شده و نرخ بازیافت اسپرم محاسبه شد. دادهها به وسیله Proc GLM نرم افزار SAS مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که میانگین درصد تحرک و نرخ بازیافت گروه ng/ml 10 به صورت معنیداری بالاتر از گروه 0، 1/0 و 1 نانوگرم در میلیلیتر بود. درصد تحرک پیشرونده در گروههای 10 و 1/0 نانوگرم در میلیلیتر به طور معنیداری بالاتر از صفر و 1 نانوگرم در میلیلیتر بود. درصد زندهمانی در سطح 1 نانوگرم در میلیلیتر به صورت معنیداری پایینتر از سطوح دیگر بود. درصد اسپرمهای ناهنجار بین سطوح مختلف اسید چرب تفاوت معنیداری نداشت. نتایج نشان داد که افزودن سطح 10 نانوگرم در میلیلیتر اسیدچرب قابلیت انجماد اسپرم بز را بهبود میبخشد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 361 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | آسیبشناسی درمانگاهی دامپزشکی | fa_IR |
| dc.subject | اسیدهای چرب 3n- | fa_IR |
| dc.subject | قابلیت انجماد | fa_IR |
| dc.subject | منی | fa_IR |
| dc.subject | بایوکسل | fa_IR |
| dc.title | ارزیابی اثر افزودن سطوح مختلف اسیدهای چرب 3n- به رقیق کننده بایوکسل بر قابلیت انجماد اسپرم بز | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | علمی پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی، پردیس کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 4 | |
| dc.citation.issue | 416 | |
| dc.citation.spage | 1013 | |
| dc.citation.epage | 1017 | |