| dc.contributor.author | ادبی, حسین | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-09T02:21:28Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-30T02:21:28Z | |
| dc.date.available | 1399-07-09T02:21:28Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-30T02:21:28Z | |
| dc.date.issued | 2020-08-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1399-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2020-07-28 | en_US |
| dc.date.submitted | 1399-05-07 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | ادبی, حسین. (1399). نظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S. پژوهشنامه حلال, 3(41), 77-93. doi: 10.30502/h.2020.241607.1032 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2676-5624 | |
| dc.identifier.issn | 2676-5632 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.30502/h.2020.241607.1032 | |
| dc.identifier.uri | http://jh-per.halal.ac.ir/article_114630.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/218023 | |
| dc.description.abstract | مدیریت منابع انسانی در سازمانها و شرکتها از مهمترین دغدغههای مدیران و صاحبان آنهاست. دغدغه بهرهوری بالا و افزایش ظرفیت تولید محصول و خدمات در شرکتها و سازمانها، صاحبان آنها را به این امر وامیدارد که از نظامهای آراستگی طراحی شده، در راستای مدیریت منابع انسانی استفاده کنند. نظام آراستگی S5 مبتنی بر مدیریت آرایههای فیزیکال و کالبدی و محیطی است، بنابراین فراتر از مقوله نظم و انضباط، به عرصه رفتار و درونیات کارکنان و به ویژه مدیران ورود نمیکند؛ این در حالی است که ارزش افزوده بهرهوری نیروی انسانی، در گروی مدیریت آرایههای درونی و رفتاری کارکنان است.<br /> نظام آراستگی حلال مبتنی بر آرایههای رفتاری برگرفته از سفارشهای دینی در حوزه رفتار تعاملی، زمینه رشد شاخصهای کیفیت و بهرهوری نیروی انسانی در محیط کار را فراهم میآورد. این نظام با استفاده از نظریه مدیریت سیستمی و با تغییر مرحله به مرحله در نگرش، رفتار و گفتار کارکنان، به همراه بهرهگیری از تأثیرات روانشناختی آگاهی نسبت به توانمندیهای فردی و اجتماعی، محیط کار را برای کارکنان از محیطی یکنواخت و رخوتانگیز خارج کرده و مبتنی بر نظریه «بهترین تفریح، کار است»، محیط کار را برای آنها لذتبخش نموده و باعث افزایش کیفی و کمی تولیدات و خدمات در محیط کار میگردد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 1490 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | مرکز ملی تحقیقات حلال
جمهوری اسلامی ایران
شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505 | fa_IR |
| dc.publisher | Halal Research Center of Islamic Republic of Iran | en_US |
| dc.relation.ispartof | پژوهشنامه حلال | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Biannual Halal Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.30502/h.2020.241607.1032 | |
| dc.subject | آراستگی | fa_IR |
| dc.subject | نظام 5s | fa_IR |
| dc.subject | منابع انسانی | fa_IR |
| dc.subject | آراستگی حلال | fa_IR |
| dc.title | نظام آراستگی حلال، جایگزین بهینه نظام 5S | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | استاد و محقق حوزه علمیه خراسان، مشهد، ایران | fa_IR |
| dc.citation.volume | 3 | |
| dc.citation.issue | 41 | |
| dc.citation.spage | 77 | |
| dc.citation.epage | 93 | |