دوره 3, شماره 4/1

 

ارسال های اخیر

  • چالش‌های اخلاقی و حقوقی گردشگری سلامت 

    لامع, احسان؛ اسلامی تبار, شهریار (مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505Halal Research Center of Islamic Republic of Iran, 2020-08-22)
    اخلاق و حقوق مهم‌ترین رکن توسعه هر بخش به شمار می‌آیند، به‌­ویژه وقتی توسعه در ابعاد بین­المللی و در حوزه حیاتی سلامت و پزشکی مطرح باشد.به‌رغم رشد سریع گردشگری پزشکی، این صنعت با چالش­های جدی حقوقی و اخلاقی مواجه است. از ...

  • بررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO 

    غلامی, حمیده (مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505Halal Research Center of Islamic Republic of Iran, 2020-08-22)
    امنیت یکی از فاکتورهای مهم در تغذیه انسان است. سازمان جهانی غذا FAO پروتکل ویژه‌ای با عنوان امنیت غذایی تدوین کرده که بر اساس آن، در دسترس بودن غذا برای همگان، یکی از فاکتورهای امنیت غذایی به شمار می‌رود. بیشترین تمرکز ...

  • بررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن 

    توکلی مقدم, ابراهیم (مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505Halal Research Center of Islamic Republic of Iran, 2020-08-22)
    در این پژوهش تلاش بر آن است تا وجود ‌قاعده‌ای به نام قاعده طهارت در شبهات موضوعیه و حکمیه بررسی شود و استفاده چنین ‌قاعده‌ای از روایات، و واقعی یا ظاهری بودن حکم مستفاد از آنها، مورد دقت قرار گیرد. در این مقاله با جستجو ...

  • تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال 

    جزایی, محدثه؛ صباغ کلاته حسینی, الهام (مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505Halal Research Center of Islamic Republic of Iran, 2020-08-22)
    همه‌گیری ویروسِ کووید-19، آن‌چنان اثراتِ عمیقی بر صحنۀ سیاست و عرصۀ روابط بین‌المللی داشته است که سخن از تقسیم تاریخ به دو دوره پیشا/پساکرونا به میان آمده است. از آن‌جا که با شیوع ویروس کرونا،‌ پاکیزگی و کیفیت غذا اهمیت ...

  • بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسب‎گذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی) 

    آصفری, محدثه؛ حسینی, هدایت؛ حضوری, محمد؛ سمیعی, هاله؛ سمیعی, سمانه (مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505Halal Research Center of Islamic Republic of Iran, 2020-08-22)
    برچسب‏گذاری مواد غذایی از جمله موارد ضروری در آگاهی دادن به خریدار در هنگام خرید است. افراد با توجه به شرایط متفاوت جسمانی خود نیازهای متعددی برای دقت به محتویات و برچسب‎های مواد غذایی مصرفی خود دارند. با توجه به گسترش ...