دوره 3, شماره 4/1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
چالشهای اخلاقی و حقوقی گردشگری سلامت
(مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505Halal Research Center of Islamic Republic of Iran, 2020-08-22)اخلاق و حقوق مهمترین رکن توسعه هر بخش به شمار میآیند، بهویژه وقتی توسعه در ابعاد بینالمللی و در حوزه حیاتی سلامت و پزشکی مطرح باشد.بهرغم رشد سریع گردشگری پزشکی، این صنعت با چالشهای جدی حقوقی و اخلاقی مواجه است. از ...
-
بررسی شاخصهای تغذیه حلال و مقایسه آن با برنامه امنیت غذایی سازمان جهانی FAO
(مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505Halal Research Center of Islamic Republic of Iran, 2020-08-22)امنیت یکی از فاکتورهای مهم در تغذیه انسان است. سازمان جهانی غذا FAO پروتکل ویژهای با عنوان امنیت غذایی تدوین کرده که بر اساس آن، در دسترس بودن غذا برای همگان، یکی از فاکتورهای امنیت غذایی به شمار میرود. بیشترین تمرکز ...
-
بررسی دلائل قاعده طهارت و حکم مستفاد از آن
(مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505Halal Research Center of Islamic Republic of Iran, 2020-08-22)در این پژوهش تلاش بر آن است تا وجود قاعدهای به نام قاعده طهارت در شبهات موضوعیه و حکمیه بررسی شود و استفاده چنین قاعدهای از روایات، و واقعی یا ظاهری بودن حکم مستفاد از آنها، مورد دقت قرار گیرد. در این مقاله با جستجو ...
-
تغییر رویکردهای پارادیپلماسی در دورانِ پساکرونا با تاکید بر صنعتِ غذای حلال
(مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505Halal Research Center of Islamic Republic of Iran, 2020-08-22)همهگیری ویروسِ کووید-19، آنچنان اثراتِ عمیقی بر صحنۀ سیاست و عرصۀ روابط بینالمللی داشته است که سخن از تقسیم تاریخ به دو دوره پیشا/پساکرونا به میان آمده است. از آنجا که با شیوع ویروس کرونا، پاکیزگی و کیفیت غذا اهمیت ...
-
بررسی تطابق الزامات و قوانین برچسبگذاری محصولات غذایی در کشورهای پیشرو و اسلامی با قوانین ایران (یک مطالعه تطبیقی)
(مرکز ملی تحقیقات حلال جمهوری اسلامی ایران شماره پروانه وزارت ارشاد : 83505Halal Research Center of Islamic Republic of Iran, 2020-08-22)برچسبگذاری مواد غذایی از جمله موارد ضروری در آگاهی دادن به خریدار در هنگام خرید است. افراد با توجه به شرایط متفاوت جسمانی خود نیازهای متعددی برای دقت به محتویات و برچسبهای مواد غذایی مصرفی خود دارند. با توجه به گسترش ...



