کارآمدی بایدهای تغذیه قرآنی در پیشگیری از بیماریها
(ندگان)پدیدآور
رضایی اصفهانی, محمدعلیامیرطاهری افشار, سعیدنوع مدرک
Textزبان مدرک
فارسیچکیده
از آنجاییکه جسم سالم، زیربنای انجام بسیاری از دستورات الهی است، موضوع سلامت جسمی در قرآن کریم مطرحشده که در دو حوزه بهداشت و درمان قابل طرح است. یکی از موضوعاتی که مورد مناقشه قرار گرفته، این است که؛ کارایی آیات طبی قرآن برای تأمین سلامت انسان تا کجاست؟ و یا قرآن تا چه اندازه به این موضوع اهمیت داده است؟ در نوشتار حاضر، تلاش خواهد شد تا کارکرد بهداشتی غذاهای قرآنی که در قالب حلال و طیب در آیات قرآن مطرح شدهاند، با استفاده از تحقیقات علمی ثابت شود. و ضمن تعریف حلال و طیب، به اهمیت غذای طیب در قرآن و تفاوت حلال و طیب پرداخته خواهد شد.
چهار دسته از مهمترین مصادیق خوراک طیب که عبارتاند از شیر مادر، میوهها، گوشتها و عسل، ازلحاظ علمی و کارآمدی آنها در تأمین سلامت جسمانی از طریق پیشگیری از بروز بیماریها بررسی خواهند شد. از این راه میتوان کارآمدی (کاربرد) این آیات را در پیشگیری از ابتلای به بیماریها ثابت کرد. ابعاد موضوع شامل بررسی کارآمدی آیات تغذیه در تأمین سلامت و دامنه موضوع و تأکید آن بر حوزه سلامت جسمی است.
کلید واژگان
تغذیه قرآنیسلامت جسمانی
پیشگیری
کارآمدی (کارکرد)
شماره نشریه
26تاریخ نشر
2020-08-221399-06-01
ناشر
جامعة المصطفی العالمیة محل انتشار: مجتمع آموزش عالی قرآن و حدیث کد پستی: 64391-37191 تلفن معاونت پژوهش: 02537110535 چاپ: مرکز بینالمللی ترجمه و نشر المصطفی قمسازمان پدید آورنده
استاد جامعةالمصطفی العامیة و عضو هیئت علمی پاره وقت مرکز پژوهشی قرآن کریم المهدیاستادیار دانشگاه شهید باهنر کرمان
شاپا
2322-51656106-8002




