دوره 4, شماره 4
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
کاربرد امواج فراصوت در استخراج ترکیبات ساپونینی ریشه گیاه چوبک (<i>Acanthophyllum glandulosum</i>) بر پایه ویژگیهای امولسیونکنندگی و کفزایی آنها
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2016-01-21)ریشه گیاه چوبک سرشار از ترکیبات ساپونینی است. ساپونینها بهعنوان عامل امولسیونکننده عمل میکنند و در آب کف پایدار تشکیل میدهند. هدف اصلی این مطالعه دستیابی به نوعی عصاره چوبک با محتوای ساپونینی بالا در مدت زمانی کوتاهتر ...