مرور دوره 8, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
مطالعۀ برخی خصوصیات شیمیایی، الگوی الکتروفورتیک و حسی برگر تلفیقی ماهی کپور نقرهای با میگوی وانامی
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2019-09-23)در این تحقیق گوشت چرخشدۀ میگو وانامی پرورشی (S) با چهار نسبت به گوشت چرخشدۀ ماهی کپور نقرهای پرورشی (F) با نسبتهای صفر (F100)، 25 (F75:S25)، 50 (F50:S50) و 75 (F25:S75) درصد افزوده و برخی از شاخصهای شیمیایی (شامل: ...
-
ریزپوشانی ویتامین D با استفاده از موسیلاژ شاهی و ایزولۀ پروتئین سویا به روش تودهسازی مرکب
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2019-09-23)ویتامین D نقش مهمی در حفظ سلامتی و عملکرد اندامهای بدن انسان دارد. مطالعههای متعددی برنقش آن در پیشگیری از بیماریهایی نظیر بیماریهای قلبی، سیستم ایمنی، اسکلتی و بیماریهای عفونی تأکید نمودهاند. در این پژوهش فرایند ...
-
خصوصیات مکانیکی، رئولوژیکی و رهایشی میکروژلهای آلژینات-پروتئین آبپنیر حاوی ریبوفلاوین و بیوتین
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2019-09-23)امروزه استفاده از ژلهای با رفتاری شبیه مایع و به شکل سوسپانسیونهای قابل جذب بهعنوان حاملهای مناسب برای تحویل دهانی یا گوارشی ترکیبات زیستفعال و عطروطعم بسیار رایج گردیده است؛ در این پژوهش میکروکپسول آلژینات-پروتئین ...
-
جایگزینی آرد نخود و عدس با گوشت مرغ در فرمولاسیون کوکتل 55 درصد نیمه گیاهی
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2019-09-23)باتوجهبه صنعتیشدن جامعه و گرایش افراد به غذاهای فوری و آماده مانند سوسیس و کالباس، مصرف این مواد نسبت به گذشته زیادتر شده است، بنابراین غنیکردن آنها، میتواند در ارتقای سلامت افراد جامعه مفید باشد. این پژوهش بهمنظور ...
-
بهینهسازی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات مؤثره از ضایعات پیاز ﺑﻪ ﮐﻤﮏ فرایند ﻧﻔﻮذ ﺧﺸﮏ ﻣﺎﯾﮑﺮووﯾﻮ و ﮔﺮاﻧﺶ
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2019-09-23)فرایند نفوذ خشک مایکروویو و گرانش ﯾﮑﯽ از ﭘﯿﺸﺮﻓﺘﻪﺗﺮﯾﻦ روشﻫﺎی اﺳﺘﺨﺮاج ترکیبات مؤثره میباشد که در مقیاس صنعتی و آزمایشگاهی قابلاجراست. ﻫﺪف از اﯾﻦ ﭘﮋوﻫﺶ، استخراج عصارۀ ضایعات پیاز بهوسیلۀ فرایند نفوذ خشک مایکروویو و گرانش ...
-
داوران این شماره
(مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2019-09-23)دکتر آرام بستان، گروه نانوفناوری مواد غذایی، مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی دکتر مرضیه بلندی، گروه علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاد اسلامی-واحد دامغان دکتر هما ...



