مرور دوره 2, شماره 3 بر اساس تاریخ انتشار

  • بهینه‌سازی ویژگی‌های فیزیکی و مکانیکی نانوکامپوزیت‌های زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان-نانوسلولز 

    دهناد, دانیال؛ میرزایی, حبیب الله؛ امام جمعه, زهرا؛ جعفری, سید مهدی؛ داداشی, سعید (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2013-11-22)
    پودر کیتوزان حاصل از پوست سخت‌پوستان قابلیت تشکیل فیلم بالایی دارد؛ فیلم‌های کیتوزان در برابر پارگی بسیار مقاومند. از طرف دیگر، نانوذرات‌سلولز دارای نرخ زیست‌تخریب‌پذیری بالا و نسبت به سایر نانوپرکن‌ها ارزان‌تر هستند. پژوهش ...

  • بررسی تأثیر نانوفیبر سلولز اصلاح شده بر روی خواص کاربردی بسته‌بندی زیست تخریب پذیر پلی لاکتیک اسید 

    الماسی, هادی؛ قنبرزاده, بابک؛ دهقان نیا, جلال؛ انتظامی, علی اکبر؛ خسروشاهی اصل, اصغر (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2013-11-22)
    هدف از این پژوهش، تقویت خواص بیوپلیمر پلی لاکتیک اسید (PLA) با استفاده از نانوفیبر سلولز (CNF) و افزایش کارایی آن در بسته‌بندی مواد غذایی می‌باشد. به منظور بهبود سازگاری و قابلیت اختلاط با پلیمر، CNF با اسید اولئیک وارد ...

  • ارزیابی پایداری اکسایشی، ویژگی‌های شیمیایی و ساختار اسید چرب روغن مغزخنجوک 

    همدانی, فاطمه؛ حداد خداپرست, محمد حسین (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2013-11-22)
    شناسایی و کشت دانه‌های روغنی جدید، گامی مهم در جهت تامین روغن مورد نیاز در کشور است. درختان پسته وحشی از جمله خنجوک، در ایران بیش از یک میلیون و دویست هزار هکتار از اراضی کشور را به خود اختصاص می‌دهند. بررسی ترکیب شیمیایی ...

  • کارایی امواج فراصوت در استخراج فروکتان از غده سریش (<i>Eremurus spectabilis</i>) با استفاده از طرح باکس بنکن 

    پورفرزاد, امیر؛ حداد خداپرست, محمد حسین؛ حبیبی نجفی, محمدباقر؛ حسن زاده خیاط, محمد (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2013-11-22)
    فروکتان به علت دارابودن ویژگی‌های مفید تغذیه‌ا یو عملکردی به طور گسترده‌ای در جهان مورداستفاده می‌باشد. گیاه سریش از جمله گیاهانی می‌باشد که از دیر باز در امور صنعتی و طب سنتی استفاده می‌شده و یکی از منابع ارزشمند فروکتان ...

  • بررسی امکان کاهش کلسترول در شیرهای خام و هموژنیزه با استفاده از بتاسیکلودکسترین 

    مسکوکی, عبدالمجید؛ بهشتی, سید حامدرضا؛ خردمند, عذرا؛ ولی بیگی, سعیده؛ فیضی, جواد (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2013-11-22)
    ارتباط مستقیم بین افزایش میزان کلسترول در خون و خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی و عروقی ثابت شده است و موادغذایی حاوی کلسترول بالا ازجمله مواد پروتئینی و گوشتی، تخم مرغ، شیر و فرآورده‌های لبنی می‌توانند سبب افزایش میزان کلسترول ...

  • طراحی، ساخت و بررسی عملکرد سیستم خشک کن بستر جهنده 

    زندی, محسن؛ نیاکوثری, مهرداد؛ اسکندری, محمدهادی؛ سرشار, محمد (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2013-11-22)
    هدف اصلی از این پژوهش طراحی و ساخت سیستم خشک‌کن جدیدی تحت عنوان بستر جهنده جهت خشک نمودن مواد غذایی (خصوصاً مواد غذایی حساس به حرارت) می باشد. به این منظور در گام اول، طراحی ابتدایی از خشک‌کن بستر جهنده بر اساس دو اصل مهم ...

  • اثر افزودن اسانس مرزه خوزستانی (<i>Satureja khusestanica</i>) بر خصوصیات باکتریایی، شیمیایی و حسی سوسیس فرانکفورتر 

    مقصودلو, یحیی؛ اصغرپور, اطهر؛ آریایی, پیمان (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2013-11-22)
    هدف از این پژوهش دستیابی به غلظت بهینه‌ای از نیتریت سدیم و اسانس مرزه خوزستانی است که با حفظ خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، رنگی و ضدمیکروبی سوسیس فرانکفورتر (60 درصد گوشت) سهم نیتریت سدیم کاهش یابد. در این پژوهش اثر افزودن نیتریت ...