دوره 3, شماره 2

 

ارسال های اخیر

  • بررسی امکان تولید بیسکویت رژیمی با استفاده از شیرین‌کننده استویوزید 

    وطن خواه, مهدی؛ الهامی راد, امیرحسین؛ یقبانی, مسعود؛ نادیان, نرگس؛ اکبریان میمند, محمدجواد (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2014-08-23)
    استویوزید نوعی شیرین‌کننده طبیعی است که از برگ‌های گیاه استویا ربادیانا برتونی (Stevia rebaudiana Bertoni) استخراج می‌شود و فاقد نقش کالری‌زایی می‌باشد و اثری بر افزایش سطح گلوکز خون ندارد. هدف ...

  • استفاده از کنجاله بادام شیرین و صمغ زانتان در تولید کیک بدون گلوتن 

    عوض صوفیان, عبدالستار؛ اعلمی, مهران؛ صادقی ماهونک, علیرضا؛ قربانی, محمد؛ ضیائی‌فر, امان محمد (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2014-08-23)
    بیماری سلیاک یک اختلال خود ایمنی بوده و بیمار در معرض عدم تحمل دائمی به پروتئین‌های گلوتن (به‌ویژه پروتئین‌های گندم) در رژیم غذایی می‌باشد و تنها راه درمان آن، استفاده از یک رژیم غذایی فاقد گلوتن است. هدف از این پژوهش، ...

  • ارزیابی تأثیر اصلاح شیمیایی روی افزایش حلالیت بخش نامحلول صمغ فارسی 

    ثمری خلج, معصومه؛ عباسی, سلیمان (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2014-08-23)
    صمغ فارسی، صمغی است شفاف که از درخت بادام­کوهی بدست می‌آید. این صمغ کاربردهای دارویی و غذایی بسیاری داشته و شامل دو قسمت محلول (30–25 درصد) و نامحلول (75-70 درصد) می‌باشد. با توجه به نامحلول بودن بخش اعظم صمغ فارسی (75-70)، ...

  • بررسی علل تخریب لوله انتقال گاز دی اکسید گوگرد در مخزن تولید آب دیفوزیون کارخانه قند شیرین مشهد 

    افراسیابی گرکانی, عباس؛ ضیا حسین پور, مهرداد؛ میرزاخانزده, زیبا؛ ایوبی فر, محمد؛ سیادتی, سیدموسی؛ مسکوکی, عبدالمجید (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2014-08-23)
    با توجه به اهمیت فرایند دیفوزیون در پروسه تولید قند و شکر، کارکرد درست این بخش بسیار حائز اهمیت می‌باشد. در این بخش آب لازم با pH معین جهت استفاده در فرایند دیفوزیون از طریق واکنش آب با گاز دی‌اکسید گوگرد در مخزن مشخص، ...

  • بررسی امکان تولید بستنی سین‌بیوتیک با استفاده از فیبر حاصل از ضایعات چغندرقند و باکتری بیفیدوباکتریوم بیفیدوم BB-12 

    مهدیان, الهام؛ مهربان سنگ آتش, معصومه؛ کاراژیان, رضا؛ واقعی, طاهره (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2014-08-23)
    تفاله چغند‌رقند در فرایند استخراج قند به عنوان پسماند فرایند محسوب می‌شود و به مصرف غذای حیوانات می‌رسد اما این ترکیب منبعی غنی از فیبر رژیمی است که علاوه بر فراوانی، ارزان نیز می‌باشد. در این تحقیق تأثیر افزودن فیبر حاصل ...

  • مقایسه ویژگی‌های ریزکپسول‌های روغن سبوس برنج تهیه شده با خشک‌کن پاششی و خشک‌کن انجمادی 

    رضوی زاده, بی بی مرضیه؛ خان محمدی, فائزه؛ عزیزی, سید ناصر (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2014-08-23)
    ریزپوشانی روغن سبوس برنج با استفاده از صمغ عربی و کنسانتره پروتئینی آب پنیر به عنوان مواد دیواره به دو روش خشک کردن پاششی و انجمادی مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور امولسیون آب در روغن حاوی 4 درصد روغن سبوس برنج در محلول ...

  • بهینه‌یابی شرایط خشک کردن پاششی آب انار با استفاده از روش سطح-پاسخ 

    شهیدی, فخری؛ وریدی, مهدی؛ محبی, محبت؛ نوشاد, محمد؛ خلیلیان موحد, محمد (مؤسسه پژوهشی علوم و صنایع غذاییResearch Institute of Food Science and Technology, 2014-08-23)
    روش سطح پاسخ به منظور تعیین نقاط بهینه فرآیند خشک کردن پاششی آب انار، جهت دست یابی به کمینه­ مقدار محتوی رطوبتی، فعالیت آب و شاخص روشنایی و بیشینه مقدار فنل کل، مقدارکل آنتوسیانین و اندازه ذرات مورد استفاده قرار گرفت. دمای ...