مرور دوره 5, شماره 1 بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 23
| موضوع |
|---|
| اسانس [1] |
| استراحتدهی [1] |
| استریفیکاسیون [1] |
| امولسیون [1] |
| امولسیونکنندگی [1] |
| اُکتنیل سوکسینیک انیدرید [1] |
| برگ بهلیمو [1] |
| تنشهای محیطی [1] |
| جذب رطوبت [1] |
| خشک کردن [1] |
| خصوصیات فیزیکوشیمیایی [1] |
| روش استخراج [1] |
| رئولوژی [1] |
| شلتوک [1] |
| صمغ فارسی [1] |
| ضریب استحصال شکر [1] |
| فعالیت ضد میکروبی [1] |
| مانوپروتئین/مانان [1] |
| مایکروویو [1] |
| مخمر کلویورومایسس مارکسیانوس [1] |



