مرور پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی بر اساس موضوع
در حال نمایش موارد 1 - 20 از 510
موضوع |
---|
<i/>آرکوباکتر بوتزلری<i> [1] |
<i/>لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس<i> [1] |
<i>Salmonella enterica</i> subsp. <i>Diarizonae</i> [1] |
<i>Symplocos cochinchinensis</i> [1] |
<i>استافیلوکوکوس اورئوس</i> [1] |
<i>سودوموناس پوتیدا</i> [1] |
<i>لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس</i> [1] |
<i>لاکتوباسیلوس برویس</i> [1] |
<i>لاکتوباسیلوس پلانتاروم</i> [2] |
<i>کلویورومایسس مارکسیانوس</i> [1] |
anti-inflammatory [1] |
Antidiabetic [1] |
Antioxidant activity [1] |
Chicken Meat [1] |
diabetic [1] |
Enterobacteriaceae [1] |
Fructose [1] |
Glycemic index [1] |
mecA [1] |
mecC [1] |