دوره 6, شماره 1

 

ارسال های اخیر

  • بهره‌گیری از روش تحقیق آمیخته در پروژه‏های توسعه روستایی (توریسم روستایی) 

    نجفی اصل, زهره (دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)
    با گسترده‏شدن حیطه‏ها و حوزه‏های تحقیق و پیچیدگی مطالعه پدیده‏های گوناگون ضرورت جدیدی در روش‌های تحقیق به‏وجود آمده است، بر پایه آن در هر طرح تحقیقی از روش‌های گوناگونی استفاده می‏شود. در این میان روش‌های آمیخته (ترکیبی) ...

  • طرد اجتماعی دختران روستایی مجرد 

    فرضی زاده, زهرا (دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)
    گروه جمعیتی متشکل از دختران مجرد در برخی نواحی روستایی کشور پدید آمده است که به دلیل عدم ازدواج، در معرض طرد اجتماعی قرار گرفته‌اند. هدف پژوهش حاضر، بررسی فرایند موجد طرد اجتماعی دختران روستایی در اجتماع محلی، وضعیت کنونی‌شان ...

  • چکیده های انگلیسی 

    پدیدآور نامشخص (دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)

  • بررسی ابعاد مختلف کیفیت زندگی در فرزندان افراد معتاد 

    نریمانی, محمد؛ علایی, سارا؛ حاجلو, نادر؛ ابوالقاسمی, عباس (دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)
    کیفیت زندگی مفهومی است که در سال­های اخیر به واسطه نقشی که در سلامت اجتماعی و روانی افراد دارد، اهمیت بسزایی یافته است. در همین راستا و با توجه به این که سوءمصرف مواد والدین، مشکلات زیادی را ایجاد می­کند که باعث اختلال در ...

  • تحولات معنای توسعه پس از انقلاب اسلامی ایران: از طرد توسعه تا معنابخشی‌های متفاوت به آن 

    جمشیدیها, غلامرضا؛ نوذری, حمزه (دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)
    مقاله حاضر تلاش می‌کند سیر تحول در معنا و مفهوم توسعه پس از انقلاب اسلامی ایران را بررسی نماید. در این مقاله از نظریه گفتمان لاکلا و موفه و از تحلیل گفتمان به عنوان روش تحقیق استفاده شده ­است. این پژوهش جریان کشمکش بر سر ...

  • نظام غذایی بومی-سنتی: پژوهشی مردم شناختی در میان قوم لک در مناطق روستایی و عشایری استان لرستان 

    ودادهیر, ابوعلی؛ چقلوند, محمد؛ رفیع‌فر, جلال‌الدین؛ امیدوار, نسرین (دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)
    نظام غذایی و تغذیه هر قوم دربرگیرنده مؤلفه­ های مهم فرهنگی و ارتباطی انسان با محیط است. غذا در جوامع انسانی ابعاد مختلفی از حیات زیستی و فرهنگی انسان را به نمایش می­گذارد. ترجیح رنگ، طعم، ذائقه، شیوه تدارک، ابزار به کار ...

  • صفحات ابتدایی 

    پدیدآور نامشخص (دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)