دوره 6, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بهرهگیری از روش تحقیق آمیخته در پروژههای توسعه روستایی (توریسم روستایی)
(دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)با گستردهشدن حیطهها و حوزههای تحقیق و پیچیدگی مطالعه پدیدههای گوناگون ضرورت جدیدی در روشهای تحقیق بهوجود آمده است، بر پایه آن در هر طرح تحقیقی از روشهای گوناگونی استفاده میشود. در این میان روشهای آمیخته (ترکیبی) ...
-
طرد اجتماعی دختران روستایی مجرد
(دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)گروه جمعیتی متشکل از دختران مجرد در برخی نواحی روستایی کشور پدید آمده است که به دلیل عدم ازدواج، در معرض طرد اجتماعی قرار گرفتهاند. هدف پژوهش حاضر، بررسی فرایند موجد طرد اجتماعی دختران روستایی در اجتماع محلی، وضعیت کنونیشان ...
-
چکیده های انگلیسی
(دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)
-
بررسی ابعاد مختلف کیفیت زندگی در فرزندان افراد معتاد
(دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)کیفیت زندگی مفهومی است که در سالهای اخیر به واسطه نقشی که در سلامت اجتماعی و روانی افراد دارد، اهمیت بسزایی یافته است. در همین راستا و با توجه به این که سوءمصرف مواد والدین، مشکلات زیادی را ایجاد میکند که باعث اختلال در ...
-
تحولات معنای توسعه پس از انقلاب اسلامی ایران: از طرد توسعه تا معنابخشیهای متفاوت به آن
(دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)مقاله حاضر تلاش میکند سیر تحول در معنا و مفهوم توسعه پس از انقلاب اسلامی ایران را بررسی نماید. در این مقاله از نظریه گفتمان لاکلا و موفه و از تحلیل گفتمان به عنوان روش تحقیق استفاده شده است. این پژوهش جریان کشمکش بر سر ...
-
نظام غذایی بومی-سنتی: پژوهشی مردم شناختی در میان قوم لک در مناطق روستایی و عشایری استان لرستان
(دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)نظام غذایی و تغذیه هر قوم دربرگیرنده مؤلفه های مهم فرهنگی و ارتباطی انسان با محیط است. غذا در جوامع انسانی ابعاد مختلفی از حیات زیستی و فرهنگی انسان را به نمایش میگذارد. ترجیح رنگ، طعم، ذائقه، شیوه تدارک، ابزار به کار ...
-
صفحات ابتدایی
(دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهرانThe Faculty of Social Sciences, University of Tehran, 2014-03-21)



