نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorایزدی, حسنfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T02:04:02Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T02:04:02Z
dc.date.available1399-07-09T02:04:02Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T02:04:02Z
dc.date.issued2015-04-21en_US
dc.date.issued1394-02-01fa_IR
dc.date.submitted2014-12-06en_US
dc.date.submitted1393-09-15fa_IR
dc.identifier.citationایزدی, حسن. (1394). گردشگری غذا، فرصتی برای توسعة پایدار روستایی در ایران. پژوهشهای روستائی, 6(1), 65-96. doi: 10.22059/jrur.2015.54232fa_IR
dc.identifier.issn2008-7373
dc.identifier.issn2423-7787
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22059/jrur.2015.54232
dc.identifier.urihttps://jrur.ut.ac.ir/article_54232.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/211999
dc.description.abstractطی چند دهة گذشته، صنعت گردشگری روستایی رشد چشمگیری در جهان پیدا کرده و روزبه‌روز بر تنوع آن افزوده شده است. یکی از زیرمجموعه‌های گردشگری روستایی، گردشگری غذاست که با توجه به کارکرد و فواید آن، مورد توجه برنامه‌ریزان و سیاست‌گذاران کشورهای مختلف قرار گرفته است. در ایران با وجود برخورداری از تنوع مواد غذایی محلی و سنتی، هنوز به گردشگری غذا توجه چندانی نشده است؛ حال آنکه رشد و توسعة این بخش می‌تواند در تحرک و پویایی و توسعة همه‌جانبه و پایدار جوامع روستایی کشور نقش مؤثری ایفا کند. در نوشتار حاضر با رویکرد توصیفی و تحلیلی به بررسی برخی از متون و مطالعات مطرح در این زمینه و واکاوی ابعاد گوناگون گردشگری غذا و کارکردهای آن پرداخته شده است؛ تا ضمن مطرح‌شدن مطالعات این حوزه در کشور، بستری برای مطالعة عمیق‌تر بعدی فراهم آید. یافته‌های این بررسی نشان می‌دهند که گردشگری غذا در اغلب کشورهایی که در برنامه‌ریزهای خود بدان توجه مناسب کرده‌اند، توانسته است آثار مثبتی در توسعة پایدار روستایی و منطقه‌ای ایجاد کند و منجر به رونق اقتصادی و شکل‌گیری هویت منحصربه‌فرد برای این جوامع شود. بررسی‌های اولیه نشان می‌دهند که کشور ایران قابلیت‌های زیادی در زمینة گردشگری غذا دارد و با رفع چالش‌ها و مشکلات موجود در این خصوص می‌توان از کارکردهای این نوع گردشگری درجهت توسعة پایدار روستایی کشور بهره برد.fa_IR
dc.format.extent529
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تهرانfa_IR
dc.publisherOwner & Primary Publisher: University of Tehran;en_US
dc.relation.ispartofپژوهشهای روستائیfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Rural Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22059/jrur.2015.54232
dc.subjectایرانfa_IR
dc.subjectتوسعة پایدار روستاییfa_IR
dc.subjectگردشگری روستاییfa_IR
dc.subjectگردشگری غذاfa_IR
dc.subjectنواحی روستاییfa_IR
dc.subjectگردشگری روستاییfa_IR
dc.titleگردشگری غذا، فرصتی برای توسعة پایدار روستایی در ایرانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار بخش شهرسازی، دانشگاه شیرازfa_IR
dc.citation.volume6
dc.citation.issue1
dc.citation.spage65
dc.citation.epage96


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد