دوره 2, سال دوم شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مدیریت آبیاری و آرایش کشت مناسب سیبزمینی در سامانههای نوین آبیاری
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان, 2020-02-20)با توجه به مصرف عمده آب در بخش کشاورزی و مشکل کم آبی در کشور، صرفه جویی در میزان آب آبیاری و افزایش بهره وری مصرف آب در این بخش ضروری به نظر میرسد. در این راستا، استفاده از آبیاری قطرهای و آرایش کشت مناسب محصول در ...
-
اثر تاریخ کاشت بر خسارت یخبندان در زراعت سیبزمینی در استان خوزستان
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان, 2020-02-20)یکی از مناطق نیمه گرمسیری مناسب برای کشت سیبزمینی، استان خوزستان می باشد. کشت این محصول در استان خوزستان در دو فصل پائیز و زمستان امکانپذیر است. علیرغم مشخصشدن مناسبترین تاریخ کاشت برای زراعت سیبزمینی در این دو فصل، ...
-
روشهای مهار جوانهزنی سیبزمینی در انبار
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان, 2020-02-20)متوسط ضایعات پس از برداشت سیبزمینی 18 تا 25 درصد برآورد شده است. جوانهزنی عامل نیمی از این ضایعات است. کنترل جوانهزنی یک اقدام ضروری برای کاهش ضایعات و بهبود کیفیت و قابلیت انبارداری سیبزمینی است. نگهداری در دمای 3 تا ...
-
مدیریت بیماری پوسیدگی نرم باکتریایی سیبزمینی
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان, 2020-02-20)پوسیدگی نرم توسط باکتری (Pectobacterium (Erwinia) carotovorum subsp. carotovorum ...
-
ارزیابی عملکرد دو رقم جدید سیب زمینی در مقایسه با رقم شاهد آگریا در شرایط زارعین استان همدان
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان, 2020-02-20)در راستای برنامه تولید و معرفی ارقام جدید سیبزمینی در داخل کشور لازم است کلونهای برتری که در آزمایشهای سازگاری و پیشرفته، برتری نسبی و قابل ملاحظهای نسبت به ارقام شاهد داشتهاند را در قالب طرحهای تحقیقی ـ ترویجی و در ...
-
اثرات خاکورزی بین ردیفی بعد از کاشت در زراعت سیبزمینی
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان, 2020-02-20)سیستم ریشهای سیبزمینی ضعیف و نیاز آبی آن بالا است. معمولاً آمادهسازی زمین برای کاشت سیبزمینی نیازمند به ورود تراکتور و ادوات کشاورزی (خاکورزی، تسطیح، پشتهسازی و ...) در چندین مرحله به مزرعه بوده که بهطور مشخص عامل ...
-
تهیه پودر سیب زمینی با استفاده از روش ترکیبی اسمز، فراصوت و هوای داغ
(مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان همدان, 2020-02-20)آرد سیبزمینی محصول ارزشمندی است که بهعنوان ضخیمکننده و بهبوددهنده رنگ یا طعم استفاده میشود. آرد سیبزمینی از راه خشک کردن برشهای پوستگیری شده سیبزمینی در خشککن هوای داغ یا خشک کردن سیبزمینی ...



