مرور دوره 1, شماره 1 بر اساس موضوع "صنایع غذایی استان فارس"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تحلیلی بر عوامل موثر بر موفقیت توسعه محصول جدید در بنگاههای کوچک و متوسط (صنایع غذایی و آشامیدنی منتخب استان فارس)
(دانشگاه اصفهانUniversity of Isfahan, 2010-09-23)موضوع موفقیت در ارائه محصول جدید، مقولهای پراهمیت برای مدیران و مالکان بنگاه ها میباشد. همچنین، موضوع مزبور علاوه بر پراهمیت بودن، پیچیدگی خاصی را نیز در خود دارد چراکه پیشینه تحقیق نشان می دهد تعیین عوامل موثر بر توسعه ...



