مرور دوره 9, شماره 2 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
اثر نانو کلات پتاسیم و آسکوربیک اسید بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی دانه لوبیا چشم بلبلی (Vigna unguiculata L.) رقم کامران
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشترIslamic Azad University Shoushtar Branch, 2019-11-22)به منظور بررسی تاثیر نانو کلات پتاسیم و آسکوربیک اسید بر اسید بر عملکرد و برخی خصوصیات کیفی دانه لوبیا چشم بلبلی تحقیقی به صورت آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکراردرسال ...
-
ارزیابی سیستمهای تغذیهای شیمیایی و آلی بر عملکرد و بهرهوری مصرف آب ارقام برنج (Oryza sativa L.) تحت شرایط تنش کمآبیاری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشترIslamic Azad University Shoushtar Branch, 2019-11-22)بهمنظور بررسی اثرات سیستمهای تغذیهای شیمیایی و آلی بر عملکرد، بهرهوری آب مصرفی ارقام برنج تحت تنش کمآبیاری، آزمایشی بهصورت اسپلیت پلات فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با سه تکرار در در مزرعه شرکت ...
-
تاثیر کاربرد گوگرد و تیوباسیلیوس در بهبود خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی گندم (Triticum aestivum L.) در اراضی خوزستان
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشترIslamic Azad University Shoushtar Branch, 2019-11-22)به منظور بررسی اثر اصلاح کنندههای اسیدی در اراضی با pH بالا بر بهبود خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی گندم آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار اجرا شد. ...



